Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: Γκαγκάτσης για VAR και η παρέμβαση που έκανε ο Σπανός!

11:50 6/2/2024 - Πηγή: Sportime

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: Το ακυρωθέν γκολ του Οζντόεφ, αντικείμενο συζήτησης στο ημίχρονο. Η παρέμβαση του Γιώργου Σπανού στο τέλος του αγώνα.

Ευτυχώς που ο ΠΑΟΚ κέρδισε και δικαίως στο Περιστέρι τον Ατρόμητο, γιατί θα είχαμε νέες ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας. Το οτι διαμαρτυρήθηκε ο Λουτσέσκου δεν αποτελεί είδηση. Με αφορμή

το ακυρωθέν γκολ (για οφσάιντ) του Οζντόεφ στο πρώτο ημίχρονο. Το οποιο αρχικά μέτρησε και στη συνέχεια δεν μέτρησε από VAR και AVAR.

Και επειδή το κτήριο στην Κηφισίας έπεφτε κάπως μακριά για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, πήγαν στον Σιδηρόπουλο. Ο οποίος έκανε μια πολύ καλή διαιτησία στην αναμέτρηση. «Γιατί ακυρώθηκε αυτό το γκολ. Πείτε μου το λόγο. Έχετε κάνει λάθος», ήταν τα λόγια του Μάκη Γκαγκάτση, με τον διεθνή ρέφερι να του εξηγεί οτι το γκολ ακυρώθηκε από το VAR που έβαλε τις γραμμές, όπως προβλέπεται σε τέτοιες φάσεις, και έδειξαν οτι ο σκόρερ ήταν οριακά ακάλυπτος.

Αυτά στο ημίχρονο γιατί στο τέλος με το τελικό 0-2 υπέρ του ΠΑΟΚ δεν δόθηκε καμία συνέχεια. Στο τέλος εμφανίστηκε και ο Γιώργος Σπανός, ο οποίος παρά την ήττα, έδωσε συγχαρητήρια στην διαιτητική ομάδα. Κάποιος εκ της ομάδας του Περιστερίου προσπάθησε να πει κάτι στον α’ βοηθό Απτόσογλου, αλλά ο ιδιοκτήτης των Περιστεριωτών τον απομάκρυνε. «Φύγε από εδώ. Μη του μιλάς».

Πάντως παρόμοιες περιπτώσεις με οριακά οφσάιντ έχουν συμβεί και σε άλλα παιχνίδια. Στο Κηφισιά – ΑΕΚ και στο Κηφισιά – Ολυμπιακός. Με VAR, το οποίο έχουν ζητήσει οι ομάδες, μετράει και το χιλιοστό στις περιπτώσεις οφσάιντ. Αν δεν το θέλουν, να το καταργήσουν.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα