Μπασκόνια – Ολυμπιακός live streaming (12/1)

Μεγάλο παιχνίδι απόψε στη Βιτόρια για τον Ολυμπιακό ο οποίος φιλοξενείται από την Μπασκόνια στο δεύτερο σκέλος αυτής της διαβολοβδομάδας. Τεράστιο ματς, must win για να παραμείνει εντός τροχιάς εξάδας μετά την ήττα στη Βαρκελώνη.

Δείτε τον αγώνα live ΕΔΩ(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Οι Βάσκοι μπόρεσαν να κοντράρουν την Μονακό αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν

την νίκη παρά την διαστημική εμφάνιση των 33 πόντων του Χάουαρντ. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι και φέτος ο μοχλός που κινεί την ομάδα και ουσιαστικά την έχει οδηγήσει σε κάποιες μεγάλες νίκες, ενώ μαζί με τον Μονέκε έχουν φτιάξει ένα καλό δίδυμο. Στόχος η οκτάδα, δύσκολα θα επιτευχθεί εάν δεν κερδίζει καθόλου εκτός έδρας και εντός δεν παίρνει όλα τα ματς.

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE STREAMING 12/1Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε δίκαια στην Καταλονία και δεν έδειξε καλά στοιχεία. Οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, έχασαν την μάχη της ρακέτας και δεν έδειξαν μεγάλη συνέπεια και στις υποχρεώσεις τους αμυντικά. Η νίκη πλέον είναι υποχρέωση στην εκτός έδρας αναμέτρηση ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα και τελικά μείνουν αρκετά πίσω.Δείτε τον αγώνα ζωντανά κάνοντας κλικ ΕΔΩ(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα