Μπερνάρ: Είχε ξεχάσει πώς είναι να σκοράρει

22:11 4/2/2024 - Πηγή: Sportime

Το γκολ δεν ήταν ποτέ το δυνατό του σημείο. Ειδικά στον Παναθηναϊκό είναι ελάχιστα αυτά που έχει πετύχει ο Μπερνάρ σε 1,5 χρόνο.

Την πρώτη του χρονιά είχε σε 35 αγώνες μόλις δύο γκολ και πέντε ασίστ. Φέτος το ξεκίνημά του ήταν διαφορετικό. Έβαλε το γκολ με τη Μαρσέιγ στο 1-0 της Λεωφόρου στα προκριματικά του Champions League,

ενώ στη συνέχεια πέτυχε χατ τρικ απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Μόνο που από τότε δεν είχε βρει ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ασίστ μπορεί να έδινε, με πιο πρόσφατη αυτή στο Περιστέρι, αλλά γκολ όχι.

Από τις 16 Σεπτεμβρίου είχε να σκοράρει ο Μπερνάρ! Για παίκτη με τη δική του ποιότητα και κυρίως με το δικό του συμβόλαιο, ήταν υπερβολικά μεγάλο το χρονικό διάστημα.

Γενικά ουδέποτε δικαιολόγησε τα χρήματα που πήρε ο Βραζιλιάνος. Ωστόσο, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό επέστρεψε στα γκολ.

Μπορεί να μην το κατάφερε με την πρώτη μετά την πολύ καλή πάσα του Παλάσιος, αλλά μετά το δοκάρι στο αρχικό του πλασέ, πήρε το ριμπάουντ και έδωσε το προβάδισμα στο «τριφύλλι» απέναντι στον Ολυμπιακό.

Τους τελευταίους του μήνες στον Παναθηναϊκό διανύει ο 31χρονος και το βέβαιο είναι πως έως το φινάλε θα παλέψει όσο μπορεί για τους «πράσινους» στόχους.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα