Χάρντεν VS Μέσι σημειώσατε άσσο – Το απίθανο κοντράστ συναισθημάτων στον τελικό του US Cup (vids)

No Μέσι, no party για την Ίντερ Μαϊάμι, που γνώρισε την ήττα στον τελικό του US Cup από την Χιούστον Ντιναμό, δίνοντας έτσι το έναυσμα στον Τζέιμς Χάρντεν για… τρελούς πανηγυρισμούς!

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ τέθηκε νοκ άουτ από το σπουδαίο παιχνίδι, μιας και το τελευταίο διάστημα έχει κάποιες μυϊκές ενοχλήσεις, ενώ είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή στο ματς με το Τορόντο.

Απ’ ότι αποδείχθηκε

λοιπόν η απουσία του λειτούργησε ευεργετικά στην ψυχολογία των παικτών του Χιούστον, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ με τον Γκρίφιν Ντόρσεϊ στο 24ο λεπτό. Στο 33′ ο Αμίν Μπασί ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, διαμορφώντας το 2-0, με τον «Μούσια» να παραληρεί!

Να σημειωθεί πως ο ίδιος αγόρασε μειοψηφικό μερίδιο του συλλόγου το 2019, μπαίνοντας στο κλαμπ των σταρ του NBA που έχουν… μπει και στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Από την άλλη πλευρά, η η ομάδα της Φλόριντα κατάφερε να μειώσει με τον Γιοζέφ Μαρτίνεζ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με την χαμένη ευκαιρία του Καμπάνια ένα λεπτό αργότερα να… τρελαίνει τον Μέσι.

Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα του Χιούστον επανέλαβε τον θρίαμβο του 2018, όταν και επικράτησε στον τελικό της Φιλαδέλφεια. Αμφότερες οι ομάδες έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο επόμενο Champions League Κεντρικής & Βόρειας Αμερικής.

Δείτε τα highlights του τελικού:

Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα