Διαιτησία: Ο ΠΑΟΚ θέλει να φύγει ο Καπέλα, αλλά με Φρόιντφελντ ο Πορτογάλος έχει αναβαθμιστεί!

Διαιτησία: Όχι μόνο δεν είναι… αγχωμένος ο Καπέλα, αλλά με Φρόιντφελντ δείχνει και… αναβαθμισμένος ο Πορτογάλος!

Διαιτησία: Ο ΠΑΟΚ δεν το συζητάει για τον Ζοάο Καπέλα. Έχει απαιτήσει να ακολουθήσει τον δρόμο του Μπένετ ο Πορτογάλος VAR Leader! O Kαπέλα είναι ακόμα στη θέση του πάντως. Και οι πληροφορίες του Sportime αναφέρουν οτι πλέον έχει και αυξημένες αρμοδιότητες στην ΚΕΔ!

Στην Ε.Ε. της ΕΠΟ

ο Γκαγκάτσης έθεσε και πάλι το θέμα Καπέλα, αλλά ξεκάθαρη απάντηση δεν πήρε από τον Μπαλτάκο. Ούτε από τον Φρόιντφελντ που έκανε ένα… γκεστ, επιστρέφοντας πάλι στην Σουηδία. Αφού πρώτα δείπνησε την Τετάρτη το βράδυ με Μπαλτάκο και Φιλιππούση!

Η ΕΠΟ, όπως αποκάλυψε το Sportime έχει στείλει συμβόλαιο προς υπογραφή στον Λίντμπεργκ, ο οποιος προορίζεται για να αντικαταστήσει τον Αυστριακό που είναι υπεύθυνος για τους παρατηρητές και όχι τον Καπέλα. Λογικό αφού οι Σουηδοί δεν έχουν VAR!

Μάλιστα ακούγεται οτι ο Λίντμπεργκ αν και ακόμα δεν έχει υπογράψει και δεν είναι και σίγουρο οτι θα υπογράψει – δεν συζητήθηκε καθόλου το θέμα του στην πρόσφατη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής- έχει ήδη ξεκινήσει να συνεργάζεται με τον αρχιδιαιτητή! Μαζί με τον Καπέλα πλέον πιο ενεργό, ο οποίος μέχρι πρότινος δεν είχε πάρει θέση για καμία φάση όσον αφορά τους VAR, έχοντας αρκεστεί στο να ζητάει report από τους διαιτητές για τα παιχνίδια τους!

Ξαφνικά ο Πορτογάλος έχει άποψη την οποία την εκφράζει χωρίς φόβο και πάθος, με τον Φρόιντφελντ να δείχνει με το… καλημέρα οτι ο Καπέλα που ο ΠΑΟΚ τον θεωρεί τελειωμένο, οτι θα είναι το δεξί του χέρι και θα έχει λόγο στους ορισμούς! Ειδικά όσο ο Σουηδός αρχιδιαιτητής θα είναι στην πατρίδα του, ο Καπέλα θα είναι τα αφτιά και τα μάτια του στην Ελλάδα!

Έχει ενδιαφέρον η στάση που θα κρατήσει ο ΠΑΟΚ που θεωρεί σίγουρη την απομάκρυνση του Καπέλα που παραμένει στην ΚΕΔ και… ουδέν μονιμότερο του προσωρινού!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα