Διαιτησία: Οι Γερμανοί (που) είναι φίλοι μας και ο Σιδηρόπουλος που έστειλε κόσμο στον «κουβά»!

Διαιτησία: «Καπάκι» Γερμανός σε ντέρμπι της Super League και η έκπληξη με τον ορισμό του Σιδηρόπουλου.

Διαιτησία: Για τον Γερμανό του Ολυμπιακός –  ΠΑΟΚ, όσοι διάβασαν Sportime ήταν υποψιασμένοι. Για διαιτητή από χώρα της Κεντρικής Ευρώπης και προηγμένο πρωτάθλημα γράψαμε, για μη ελίτ επίσης, για πρωτοεμφανιζόμενο και για τον συμπατριώτη του που σφύριξε πρόσφατα

στη χώρα μας. Τα πάντα όλα δηλαδή.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια τώρα.

Όσοι «έβαλαν» το σπίτι τους οτι ο Σιδηρόπουλος θα έπαιξε το ΛαμίαΠαναθηναϊκός έμειναν άστεγοι. Διεθνή επέλεξε η ΚΕΔ, αλλά όχι τον Μακεδόνα. Μανούχος με back to back ορισμο, μετά το Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα. Ειρήσθω εν παρόδω, ο Μανούχος βγήκε πρώτος στα βραβεία του ΠΣΑΠ για τον καλύτερο διατητή της προηγούμενης σεζόν, με δεύτερο τον Παπαπέτρου και τρίτο τον Σιδηρόπουλο. Και για να επανέλθουμε ο Σιδηρόπουλος θα διευθύνει το ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος.  4ος στη Λαμία ο Ματσούκας. Μάλλον η αλλαγή στην ηγεσία της ΚΕΔ με Φρόιντφελντ αντί του Μπένετ, δεν φαίνεται να προκύπτει καμιά ριζική αλλαγή!

Έκπληξη και ο ορισμός Τσαγκαράκη στο Κηφισιά – ΑΕΚ, μετά τα οκτώ λεπτά που του πήρε μαζί με τον Παπαδάκη να αποφασίσουν αν το το τρίτο γκολ του Ατρομήτου κόντρα στον Παναιτωλικό ήταν κανονικό! Προφανώς και το κάλλιο αργά (και σωστά) παρά αργότερα, έπαιξε ρόλο. Επίσης ο ορισμός του Κρητικού σημαίνει οτι η ΚΕΔ δεν είδε χέρι στο δεύτερο γκολ του Παναιτωλικού.

Βack to back oρισμό πήρε και ο Διαμαντόπουλος, ο οποίος μετά την καλή διαιτησία στο ΟΦΗΟλυμπιακός θα σφυρίξει το Άρης – Ατρόμητος. Με VAR τον Ζαμπαλά. Την «αδυναμία» του Καπέλα.

Εκτός ορισμών ο Παπαδόπουλος που δεν τιμωρήθηκε για το γκολ που λανθασμένα ακύρωσε στο Περιστέρι, αφού αξιολογήθηκε ως λάθος το οποίο ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να δει ο ρέφερι. Εκτός και ο Ευαγγέλου που θα απουσιάσει το προσεχές διάστημα στο εξωτερικό λόγω διαιτητικών υποχρεώσεων.

Κουμπαράκης επίσης εκτός, σφυρίζει το Ηρακλής – Λεβαδειακός για την Super League 2.

Y.Γ. Με ποιόν διαιτητή έχουν πρόβλημα, εκτός από αρκετοί συνάδελφοι του, και οι ρεσεψιονίστ μεγάλου αθηναϊκού ξενοδοχείου! Ψυλλιασμένος πλέον. Το πρώτο πράγμα που ψάχνει στα ξενοδοχεία είναι η… έξοδος κινδύνου!

Αναλυτικά οι ορισμοί της 10ης αγωνιστικής:

Σάββατο 4/11
17.30 ΠαναθηναϊκόςΛαμία: Διαιτητής: Μανούχος, Βοηθοί: Μεϊντανάς, Σινιοράκης, 4ος: Ματσούκας, VAR: Πολυχρόνης AVAR: Μπουξμπάουμ.
20.00 Κηφισιά – ΑΕΚ: Διαιτητής: Τσαγκαράκης, Βοηθοί: Σαμοϊλης, Κολλιάκος, 4ος: Βεργέτης Χ., VAR: Φωτιάς, AVAR: Βεργέτης Δ.

Κυριακή 5/11
16.00 Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης: Διαιτητής: Γκορτσίλας, Βοηθοί: Νιδριώτης, Ντάβελας, 4ος: Κατοίκος, VAR: Περράκης, AVAR: Κόλλιας
17.30 ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος: Διαιτητής: Σιδηρόπουλος, Βοηθοί: Κωσταράς, Δημητριάδης, 4ος: Ανδριανός, VAR: Τζήλος, AVAR: Πάτρας.
19.30 ΟλυμπιακόςΠΑΟΚ: Διαιτητής: Σλάγκερ, Βοηθοί: Βασίτσκι, Μπλος, 4ος: Γκάμαρης, VAR: Μίλερ, AVAR: Πετρόπουλος.
20.15 Άρης – Ατρόμητος: Διαιτητής: Διαμαντόπουλος, Βοηθοί: Τριανταφύλλου, Μπαλιάκας 4ος: Τσακαλίδης, VAR: Ζαμπαλάς, AVAR: Χριστάκογλου.

Δευτέρα 6/11
18.00 Πανσερραϊκός – ΟΦΗ: Διαιτητής: Παπαπέτρου, Βοηθοί: Απτόσογλου, Αρμακόλας, 4ος: Τσιάρας, VAR: Τσέτσιλας, AVAR: Μανούχος.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα