e-Sportime (20/4): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Το νου σας στα παιδιά!

e-Sportime (20/4): Τα παιδιά είναι το μέλλον. Κι αυτά της Κ-19 το μέλλον του Ολυμπιακού, πάνω στα οποία πρέπει να το χτίσει.

Η Κ-19 των Πειραιωτών λύγισε τη Ναντ με 3-1 στα πέναλτι (0-0 κανονική διάρκεια) στον ημιτελικό του Youth League και πλέον ονειρεύεται κούπα!

Τη Δευτέρα, στις 19:00, ανεξαρτήτως έκβασης του τελικού με το αντίστοιχο σύνολο της Μίλαν, θα θαυμάσουμε τις ακαδημίες του

Ολυμπιακού, με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο να έχει παρουσιάσει μια ομάδα-κόσμημα.

Το νου μας στα παιδιά, που έχουν γερές βάσεις για να στελεχώσουν όχι μόνο ομάδες του Ολυμπιακού και άλλων κλαμπ, αλλά και της Εθνικής Ελλάδος σε μερικά χρόνια από τώρα!

e-Sportime (20/4):

Όπως κάθε Σάββατο έτσι και τώρα έχουμε πλούσιο ρεπορτάζ για όσα συμβαίνουν στον ελληνικό ποδοσφαιρικό κόσμο και όχι μόνο. Τα παρασκήνια επιστρέφουν με ένα γεμάτο δισέλιδο.

Ο Τζολάκης που δεν έχει ακόμα νέο συμβόλαιο  με τον Ολυμπιακό, αλλά αισθάνεται πιο σίγουρος και έτοιμος από ποτέ για Νο1!Ο Ελίασον που είναι πόλος έλξης ξένων scout όταν έρχονται στη Ν. Φιλαδέλφεια.Ο Έλληνας που άρπαξε σε αξία στο πρωτάθλημα του Βελγίου. Ποιος είναι;Ο Τερίμ που μαζί με Παπαδημητρίου θα ψάξουν για τον αντι-Μπερνάρ – Μέχρι πόσα μπορούν να δώσουν;

Τα τελευταία και πιο σημαντικά νέα από τις ομάδες του Big-5 και οι στοιχηματικές επιλογές του Χοσέ για όλα τα γούστα. Και μια σελίδα για το αγαπημένο αθηναϊκό ποδόσφαιρο.

Κατεβάστε την e-Sportime (20/4/2024) μέσω Mailchimp

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας.

Sportime Team για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα