Παναθηναϊκός: Ο παίκτης που φέρνει τα πάνω-κάτω

Λίγες μέρες πριν το Sportime.gr εστίαζε στην άνοδο του Σαμέτ Ακαϊντίν. Ο Παναθηναϊκός τον απέκτησε κυρίως ως μία συμπληρωματική λύση. Τον γνώριζε ο Φατίχ Τερίμ, ήταν διαθέσιμος και το deal έκλεισε δίχως ιδιαίτερη χρονοτριβή.

Μουδιασμένο το ξεκίνημα, εξαιρετικά τα τελευταία παιχνίδια και κάπως έτσι ήρθαν τα πάνω-κάτω. Οι πιθανότητες παραμονής του Ακαϊντίν ανεβαίνουν

κατακόρυφα. Πάντα συνδυαστικά με την παραμονή του Τερίμ. Ο Τούρκος τεχνικός έχει ήδη κάνει τη θετική εισήγησή του για τον συμπατριώτη του.

Ήρθε και η επιβεβαίωση μέσω της γειτονικής χώρας. Στην Τουρκία υποστηρίζουν πως ο Παναθηναϊκός το πήρε απόφαση και ενεργοποιεί τη ρήτρα του. Αυτή είναι στα 4.000.000 ευρώ.

Προφανώς και κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Τα λεφτά είναι πολλά. Είπαμε, θα γίνουν οι απαραίτητες επαφές με τη Φενέρμπαχτσε για να πέσει η τιμή του. Ο Παναθηναϊκός θα βάλει το χέρι στην τσέπη, αλλά θα προσφέρει ένα ποσό αισθητά μικρότερο. Και το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βρει σθεναρή αντίσταση από την άλλη πλευρά.

Είναι εντυπωσιακό το πώς άλλαξε το κλίμα ο Ακαϊντίν. Σε βαθμό που ο Τερίμ σκέφτεται σοβαρά να μην τον βάλει με τη Λαμία για να τον προστατέψει. Είναι στο όριο των καρτών ο 30χρονος και εάν πάρει άλλη μία, θα χάσει το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Τόσο τον υπολογίζει ο κόουτς.

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα