e-Sportime (2/11): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – 2 Νοεμβρίου: Διεθνής Ημέρα κατά της Ατιμωρησίας για τα Εγκλήματα κατά των Δημοσιογράφων

e-Sportime (2/11): Ξημέρωσε η 2α Νοεμβρίου, η Διεθνής Ημέρα κατά της Ατιμωρησίας για τα Εγκλήματα κατά των Δημοσιογράφων.

Άλλοι μπορεί να ξεχνούν, αν και δεν επιτρέπεται. Το Sportime όχι. Υπάρχουν εγκλήματα για τα οποία θα έπρεπε να έχει γίνει το αυτονόητο.

Όπως γράφει ο Γεράσιμος Μανωλίδης στο e-Sportime: «2 Νοεμβρίου. Διεθνής Ημέρα κατά της Ατιμωρησίας για τα Εγκλήματα κατά των Δημοσιογράφων.

Μέσα στον κυκεώνα των

Παγκόσμιων Ημερών και των Επετείων που υπάρχουν στο καλεντάρι, διακρίνει κανείς και μια παράξενη μέρα. Αυτή που διανύουμε, 2 Νοεμβρίου. Διεθνής Ημέρα κατά της Ατιμωρησίας για τα Εγκλήματα κατά των Δημοσιογράφων.

Για το Sportime είναι χαρά που υπάρχουν στο ημερολόγιο κάποιες σημαντικές πινέζες. Οι πρώτοι είμαστε που σε ότι αφορά τις δολοφονίες δημοσιογράφων δεν λησμονούμε να στείλουμε ένα kind reminder. Προς όλους.

Το πως τιτλοφορείται αυτή η υπενθύμιση είναι κάτι σπάνιο στην έμπνευση. Με την καλή έννοια. Ατιμωρησία για τα εγκλήματα κατά των δημοσιογράφων. Σωστή επιλογή λεξιλογίου, ακόμα πιο ορθή η σειρά των λέξεων στην πρόταση.

Οι δολοφόνοι του Γιώργου Καραϊβάζ κυκλοφορούν ελεύθεροι εδώ και 2,5 χρόνια. Αυτοί του Σωκράτη Γκιόλια για περισσότερα από 13 χρόνια. Δύο τρανταχτά παραδείγματα…

Ατιμώρητα εγκλήματα… Ας ελπίσουμε πως κάποια στιγμή θα επέλθει και το αυτονόητο. Η τιμωρία δηλαδή».

e-Sportime (2/11): Το φινάλε στον ΠΑΟΚ και οι ανεβασμένοι των «αιωνίων»

Ο Agent Greek είναι εδώ όπως κάθε μέρα και θα γίνει χαμός!

Ποιος παίκτης του Ολυμπιακού εντυπωσιάζει;Γιατί θα έχει ενδιαφέρον η επιστροφή του Λιβάι Γκαρσία;Ποιος παίκτης του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση;Μήπως ήρθαν οι τίτλοι τέλους για έναν στον ΠΑΟΚ;

Το Κοράκι με όλα τα παρασκήνια της διαιτησίας αλλά και η… βουτιά στα αποδυτήρια μετά την αγωνιστική! Φυσικά και μία σελίδα με όλες τις ειδήσεις από το Big5!

Στοιχηματικές επιλογές για όλα τα γούστα από τον ΧΟΣΕ. Μαζί μας και η αγαπημένη σελίδα για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο.

Κατεβάστε την e-Sportime 2-11-2023 ΕΔΩ με ένα κλικ

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας.

Sportime Team για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα