Φαμπιάνο: Απομακρύνεται από τον Άρη, πλησιάζει στον ΠΑΟΚ

Φαμπιάνο και Άρης δεν θα συνεχίσουν μαζί. Οι εξελίξεις και οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών αυτό δείχνουν. Ο ΠΑΟΚ περιμένει στη γωνία για να κάνει δικό του τον Βραζιλιάνο στόπερ τη νέα σεζόν.

Των
Γεράσιμου Μανωλίδη, Νίκου Μαρκάτου

Από αυτή τη γωνιά ήταν που σας κάναμε λόγο για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ

προς τον Φαμπιάνο. Οι ενδείξεις που δείχνουν πως οι δύο πλευρές προχωράνε την επαφή τους είναι πλέον πολλές. Η πιο βασική πως ο Άρης έκανε ότι μπορούσε να τον κρατήσει, αλλά δεν κατέστη αυτό δυνατό.

Ο Άρης προσπάθησε και σε ένα βαθμό προσπαθεί ακόμα να κρατήσει τον Φαμπιάνο και τη νέα σεζόν στην ομάδα. Δεν είναι απλή υπόθεση, δεν μοιάζει εφικτό κάτι τέτοιο να συμβεί. Αυτό φανερώνει η στάση του Βραζιλιάνου στόπερ την τελευταία εβδομάδα. Ενδεικτική η στάση απέναντι στον Θόδωρο Καρυπίδη, για παράδειγμα.

Έχουμε και λέμε: Πρώτη επαφή από μεριάς Άρη με πρόταση ανανέωσης με μικρή αύξηση αποδοχών. Καμία απάντηση. Δεύτερη κρούση και πρόταση για γενναία αύξηση αποδοχών. Κατά μία πηγή για συμβόλαιο πάνω από το μισό εκατ. ευρώ το χρόνο. Καμία απάντηση. Τρίτη και τελευταία προσέγγιση προς τον εκπρόσωπο του παίκτη από μεριάς Άρη. «Πόσα θέλετε για να ανανεώσετε;». Καμία απάντηση.

Οι ενδείξεις για ΠΑΟΚ και Φαμπιάνο

Ο Άρης έκανε παραπάνω από όσα μπορούσε να κάνει και ήταν διατεθειμένος να κάνει και οικονομική υπέρβαση για να τον διατηρήσει στο ρόστερ. Παρά το γεγονός πως έχει πλέον τον Ρόουζ ξανά, ενώ υπάρχει και ο Μπράμπετς. Άπαντες δε, γνωρίζουν πως ο Φαμπιάνο θέλει να μείνει στη Θεσσαλονίκη για προσωπικούς λόγους. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που ενώ θα μπορούσε να αποχωρήσει και τον Γενάρη από τον Άρη (ο ατζέντης του είχε εξαιρετική πρόταση στα χέρια του και θα μπορούσε να καλυφθούν και οι απαιτήσεις του Καρυπίδη), δεν ήθελε καν να την ακούσει. Διότι, ο ίδιος θέλει να φύγει και να αλλάξει περιβάλλον. Επιπρόσθετα, ο παίκτης θέλει να μείνει στη πόλη.

Με άλλα λόγια, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια μοιάζει η κατάσταση. Ο παίκτης δεν θέλει να συνεχίσει στον Άρη, αλλά θέλει να μείνει στη Θεσσαλονίκη. Ποιος θα μπορούσε να τον ικανοποιήσει οικονομικά και ποιος ενδιαφέρεται εδώ και λίγες εβδομάδες; Ο ΠΑΟΚ…

Ο Φαμπιάνο στο πρόσφατο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ΆρηςΠΑΟΚ ήταν από τους καλύτερους του γηπέδου.Ο 32χρονος στόπερ εισπράττει συμβόλαιο 400 χιλ. ευρώ ετησίως και αναζητά αύξηση αποδοχών πολύ πάνω του 50%.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα