Ο Άρης «βλέπει» μόνο ΑΕΚ – Μόνο Μπράμπετς και Τζούρασεκ στην 11άδα! 10άρι ο Φετφατζίδης!

To… τερμάτισε το ροτέισον ο Μάντζιος. Με εννιά νέα πρόσωπα στην 11άδα του ο Άρης απέναντι στον Παναιτωλικό!

Ο Άρης παίζει στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό (15.00, Cosmotesports 2), αλλά το ματς της χρονιάς για τους «κιτρινόμαυρους» είναι εκείνο που ακολουθεί. Ο επαναληπτικός του 0-0 για το Κύπελλο Ελλάδας

κόντρα στην ΑΕΚ στο Χαριλάου.

Το ροτέισον στο Αγρίνιο ήταν δεδομένο, αλλά οι έξτρα απουσίες που προέκυψαν, αναγκάζουν τον Μάντζιο να αλλάξει σχεδόν όλη την 11άδα απέναντι στα «καναρίνια»!

Μόνο δύο ποδοσφαιριστές βασικοί σε σχέση με τα δύο τελευταία παιχνίδια με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Κουέστα, Zoυλ, Μορόν, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο δεν ταξίδεψαν καν στο Αγρίνιο. Οι δύο πρώτοι τραυματίες, ο Μορόν τιμωρημένος και οι υπόλοιποι για να πάρουν ανάσες. Εκτός και οι Βέλεθ, Βερστράτε, Ρουπ, Πάρντο, Χριστοδουλόπουλος. Τραυματισμοί, «τραυματισμοί», ιώσεις και «ιώσεις»! Ο Ρουπ αν και προπονήθηκε την Παρασκευή, το Σάββατο «πονούσε» και έμεινε εκτός αποστολής, όπως και στα προηγούμενα παιχνιδια, αλλά τότε ήταν επιλογή Μάντζιου.

Ο Έλληνας προπονητής επέλεξε 11άδα από τους 19 διαθέσιμους! Ο Χουτεσιώτης επιστρέφει μετά απο μήνες στην 11άδα. Ο Ροζ κάνει ντεμπούτο δίπλα στον Μπράμπετς, ο Φεράρι επίσης επιστρέφει μετά από απουσία στο αρχικό σχήμα, ενώ και ο Μοντόγια μένει στον πάγκο για να ξεκινήσει ο Φατόρε! Έκπληξη στον άξονα με Ντουκουρέ, Τζούρασεκ και Φετφατζίδη σε ρόλο οργανωτή! Τρία νεα πρόσωπα και στην επίθεση. Απόντος Μορόν, κορυφή ο Ζαμόρα, με εξτρέμ τους Παναγίδη και Μενέντες!

Στον πάγκο ο νεαρός τερματοφύλακας Κυριαζής, ο ο Αγοραστός που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο πριν λίγες μέρες, ο ανέτοιμος Μανού Γκαρθία, ο Πάβισιτς που εδώ και πολύ καιρό δεν υπολογίζεται, οι Μοντόγια, Σουλεϊμάνοφ, Νταρίντα για να ξεκουραστούν και ο Δεληζήσης.

Παναιτωλικός – Άρης – Οι 11άδες του αγώνα

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Μαλής, Μλάτεν, Μπρούνο Ντουάρτε, Λιάβας, Τορεχόν, Πέρεθ, Χατζηθεοδωρίδης, Φρεντ, Καρέλης, Σενγκέλια.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Χουτεσιώτης, Μπράμπετς, Ροζ, Φεράρι, Φατόρε, Ντουκουρέ, Τζούρασεκ, Παναγίδης, Φετφατζίδης, Μενέντες, Ζαμόρα.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα