Γιοβάνοβιτς: Εκεί απέδωσε την ήττα από τη Ρεν

Παραμονή του αγώνα με τη Ρεν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε προειδοποιήσει. Δεν είχε κρύψει πόσο εκτιμά τη γαλλική ομάδα και πόσο δύσκολο θεωρεί το παιχνίδι που ακολουθεί.

Μέσα στο πρόγραμμα είναι και οι ήττες. Θα μπορούσε να την έχει αποφύγει, βέβαια, ο Παναθηναϊκός. Έχασε σημαντικές ευκαιρίες, έκανε και σημαντικά λάθη.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιοβάνοβιτς μίλησε στην Cosmote  TV. Εκεί στάθηκε στα γκολ

που δέχτηκε η ομάδα του. Τα χαρακτήρισε «εύκολα» και προσέθεσε πως «αν δούμε ψυχρά το παιχνίδι τα δύο γκολ που φάγαμε στα χρονικά σημεία μας εμπόδισαν από το να έχουμε μία ροή στο παιχνίδι που θέλουμε και πρέπει να έχουμε».

Από εκεί και πέρα, μπορεί να έχασε, αλλά δεν χάθηκε ο Παναθηναϊκός. Υπάρχουν τρεις αγώνες ακόμη και θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό. Το επεσήμανε και αυτό ο Σέρβος τεχνικός.

Ο Γιοβάνοβιτς επί του θέματος σημείωσε πως «θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος. Η Ρεν είναι ποιοτική ομάδα, οργανωμένη. Δεν έπρεπε να έχει τόσους χώρους. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Πρέπει να το αναλύσουμε διότι χάσαμε και να πάμε στη Γαλλία έτοιμοι».

Προς το φινάλε της τοποθέτησής του είπε ξανά πως «κάναμε αρκετά λάθη σε επικίνδυνα σημεία, πρέπει να μάθουμε από αυτά και μέσα από τα λάθη μας, που ήταν υπερβολικά για τον τρόπο παιχνιδιού μας, προσπάθεια υπήρχε, αλλά το παιχνίδι μας δεν ήταν όπως το θέλαμε».

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα