Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Τάσος απειλεί την Χρυσούλα

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η γη της ελιάς συνεχίζει να καθηλώνει καθημερινά σαρώνοντας την τηλεθέαση. Η σειρά του Mega φέρνει ραγδαίες εξελίξεις με τον Δημοσθένη και το παιδί του που έρχεται στη ζωή.

Την ίδια ώρα όμως ο Τάσος θα τη βρει άσχημα λόγω της Χρυσούλας και μία νέα κόντρα ξεκινάει για λόγο της Αρετής.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Χαμός με Χρυσούλα και Τάσο

Ο τοκετός της Ξένιας ξεκινάει και ο Δημοσθένης σπεύδει

στο νοσοκομείο για να είναι εκεί. Τελικά εκείνη φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και ο Δημοσθένης είναι συγκινημένος. Την ίδια ώρα όμως είναι μετανιωμένος για τη συμφωνία που έχει κάνει μαζί της καθώς έτσι έχασε από κοντά του την Ασπασία. Εκείνη ψάχνει σπίτι για αγορά με τον Δημοσθένη να την παρακαλάει να γυρίσει πίσω την ώρα που όλοι οι φίλοι του του γυρνάνε την πλάτη.

Στο μεταξύ η Αμαλία συναντάει τη Χάιδω στο δημαρχείο και της δείχνει ξανά το πιο σκληρό της πρόσωπο. Το ειδύλλιο ανάμεσα σε Αθηνά και Τζον συνεχίζεται μέχρι που μια ξαφνική αδιαθεσία της κόρης του επιχειρηματία τον οδηγεί πίσω στη Βοστώνη.

Η Χρυσούλα πιάνει στα πράσα τον Τάσο την ώρα που εκείνος παρακολουθεί την πρώην του και τον αντιμετωπίζει. Εκείνος όμως γυρνάει την κατάσταση τούμπα και αρχίζει να την απειλεί ευθέως πως αν πει το οτιδήποτε στην Αρετή οι δυο τους δε θα έχουν καλά ξεμπερδέματα και θα τον βρει μπροστά της.

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τέλος Τάσος – Αρετή, φεύγει η Ιουλία

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Εύα παγιδεύει τον Παύλο με όπλα

Masterchef: Τέλος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος από πασίγνωστο εστιατόριο!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα