Η Λαμία έφερε τούμπα με Καρλίτος τον «τελικό εξάδας» με τον Αστέρα και ετοιμάζεται για πλέι οφ (vid)

Μια πολύ σημαντική νίκη στη μάχη της πρώτης εξάδας πήρε η Λαμία, που επικράτησε στο «Αθανάσιος Διάκος» του Αστέρα Τρίπολης με 2-1 για την 22η «στροφή» της Stoiximan Super League.

Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα της Φθιώτιδας έφτασε τους 33 βαθμούς, αφήνοντας τους Αρκάδες τέσσερις βαθμούς μακριά, έχοντας παράλληλα και την ισοβαθμία.

Το ματς

Μπορεί η Λαμία

να μπήκε καλύτερα στο ματς, ωστόσο ο Αστέρας ήταν αυτός που κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στην πρώτη του απειλητική στιγμή! Στο 11ο λεπτό ύστερα από αστραπιαία αντεπίθεση, ο Μπαρτόλο έκανε την επέλεαση από τα αριστερά και έβγαλε στον Καλτσά, που σκόραρε προ κενής εστίας!

Στο 32′ ο Κοσέλεφ αποσόβησε το 0-2 χάρη σε απίθανη διπλή επέμβαση, καθώς απέκρουσε την κεφαλιά του Καλτσά, που πήρε το ριμπάουντ αλλά είδε τον Μολδαβό τερματοφύλακα να διώχνει ξανά!Πέντε λεπτά αργότερα τα αριθμητικά δεδομένα της αναμέτρησης άλλαξαν, καθώς ο Γκαρσία αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τους Αρκάδες με παίκτη λιγότερο.Στο δεύτερο μέρος ο Λεωνίδας Βόκολος θέλησε μέσω των αλλαγών του να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, με την ισοφάριση να έρχεται σε ένα σημείο που ο Αστέρας έδειχνε να ελέγχει το ματς.

Στο 67ο λεπτό ο… συνήθης ύποπτος Καρλίτος έπιασε ένα τρομερό σουτ από το ύψος της περιοχής, προς τα δεξιά, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Γραμματικάκη.

Αυτό ήταν και το 8ο τέρμα του Ισπανού φορ την φετινή χρονιά.

Μάλιστα, ο ίδιος έμελλε να βάλει την… υπογραφή του στην ανατροπή, καθώς στο 79ο λεπτό κέρδισε πέναλτι από τον Καστάνιο, ευστοχώντας εν συνεχεία από τα έντεκα βήματα.Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 2-1

Σκόρερ: 67′ Καρλίτος, 80′ πέν. Καρλίτος – 11′ Καλτσάς

Οι ενδεκάδες

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Αμαράλ (46’ Σίντκλεϊ), Νούνιες, Στάνκο (46’ Σλίβκα), Τζανδάρης, Μαρτίνεθ (57’ Τόσιτς), Τσιλούλης (83’ Κορνέζος), Καρλίτος (83’ Μάλτσι)

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Γραμματικάκης, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Γκαρσία,Χουχούμης (82’ Μάντζης) Αλάγκμπε (82’ Γκος), Γιαμπλόνσκι (67’ Βαλιέντε), Μπαρτόλο (67’ Ζουγλής), Κρέσπι (39’ Άλβαρες), Καλτσάς, Μιριτέλο

Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα