Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Χαμός με Μάρκο – Τζανή – Τέλος ο Μιχαήλος στο συμβούλιο των καπεταναίων

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Μάγισσα συναρπάζει όλο και περισσότερο όσο ξετυλίγεται η καθηλωτική ιστορία από μια άλλη εποχή.

Η σειρά του ΑΝΤ1 σιγά σιγά ανεβαίνει κι άλλο στην τηλεθέαση με όσα έρχονται στη συνέχεια να υπόσχονται να μαγέψουν τους τηλεθεατές.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Χαμός με Μάρκο και Τζανή

Ο Σπήλιος είναι αποφασισμένος να καταστρέψει τον Μιχαήλ και να γίνει ο μεγαλύτερος καπετάνιος στη Μάνη. Την ίδια ώρα η παλιά έχθρα των Γερακάρηδων

με τους Λασκαραίους έρχεται ξανά στην επιφάνεια με νέες συγκρούσεις.

Την ώρα που και οι δύο πατριάρχες δείχνουν διατεθειμένοι να φτάσουν την κατάσταση στην άκρη ο Μιχαήλ έχει και άλλα προβλήματα να λύσει. Συγκεκριμένα Μάρκος και Τζανής έχουν έναν άτυπο πόλεμο μεταξύ τους. Ο Μάρκος είναι δυσαρεστημένος με τις παραπάνω αρμοδιότητες που αναλαμβάνει ο Τζανής.

Ο Μιχαήλ όμως δεν έχει χρόνο για να λύσει τις διαφορές τους. Πηγαίνει στο συμβούλιο των Καπεταναίων στην Αρεόπολη για να μιλήσει με τους υπόλοιπους καπετάνιους. Εκεί όμως δε θα έχει την αποδοχή και την ανταπόκριση που περίμενε.

Κάποιος χαλάει τα σχέδιά του και ο Μιχαήλ δέχεται μια μεγάλη ήττα με τις σχέσεις τους με τους Γερακάρηδες να είναι ξανά στο προσκήνιο.

Λίγο αργότερα Μάρκος και Τζανής θα έχουν έναν έντονο καβγά. Είναι φανερό ότι οι δυο τους θα διεκδικήσουν τη θέση δίπλα στον πατέρα τους…

Στο μεταξύ ένας μυστηριώδης ρασοφόρος άντρας κρύβει ένα μεγάλο μυστικό…

Δείτε επίσης:

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Ο Τζανής αποκαλύπτει πόσο κάθαρμα είναι – Άγριος φόνος στον πύργο

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Τέλος η Λόλα – Μάγια και Φώτης καταγγέλουν τον Χρήστο για φόνο

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αρετή πιάνει στα πράσα Μάνο – Αφροδίτη – Τέλος ο Αποστόλης

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα