Ημερολόγιο X-Trial of Nations 2024

Το προσωρινό ημερολόγιο X-Trial 2024 έχει κυκλοφορήσει και περιλαμβάνει επτά γεγονότα, συμπεριλαμβανομένης της επιστροφής του X-Trial of Nations.

Η σεζόν X-Trial of Nations 2024 θα ανοίξει τον Φεβρουάριο. Ως αποτέλεσμα της αναστάτωσης που προκλήθηκε από την παγκόσμια πανδημία Covid-19, η δομή του ημερολογίου τροποποιήθηκε από το προηγούμενο χειμερινό πρόγραμμα σε ένα ετήσιο μοντέλο Ιανουαρίου-Δεκεμβρίου με σημαντικές καλοκαιρινές διακοπές. Αυτή η νέα μορφή θα διατηρηθεί για την

ερχόμενη σεζόν, με την πλειονότητα των Γύρους να λαμβάνουν χώρα στην αρχή της χρονιάς και μετά τρεις εκδηλώσεις τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, συμπεριλαμβανομένου του X-Trial of Nations που επιστρέφει. Η πρόθεση είναι ότι το ημερολόγιο του 2025 θα επιστρέψει στη συνέχεια σε μια παραδοσιακή σύνθεση, ξεκινώντας τον Δεκέμβριο του 2024.

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;Τσουχτερό το ποσό εγγραφής για την κάθε ομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα F1 2024MotoGP: Marc Marquez η πρώτη εικόνα με τα χρώματα της Ducati- VIDEO

X-Trial of Nations 2024: Οι εναρκτήριοι Γύροι μας μεταφέρουν πίσω σε τρεις πόλεις που εμφανίστηκαν στο ημερολόγιο του 2023. Το X-Trial Barcelona διατηρεί την παραδοσιακή του ημερομηνία Φεβρουαρίου και θα είναι η αυλαία της σεζόν, πριν η σειρά κατευθυνθεί στη Γαλλία για το X-Trial Chalon-sur-Saône και το X-Trial Nice. Για να ολοκληρώσει το ανοιξιάτικο πρόγραμμα, η σειρά κατευθύνεται στη συνέχεια στο σπίτι της FIM (Fédération Internationale de Motocyclisme) για την τέταρτη παράσταση του X-Trial Geneva και την πρώτη από το 2012.

Στη συνέχεια, το Πρωτάθλημα επιστρέφει από τη χειμερία νάρκη με μια επίσκεψη στην Ανδόρα λα Βέγια. Το πρώτο X-Trial of Nations από το 2019 θα φιλοξενηθεί στο Saint-Denis, όπου το X-Trial La Réunion πραγματοποιήθηκε το 2020.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Abu Dhabi GP: Διάσημοι και εκατομμύρια, ο Jason Statham έδωσε 120.000.000 $ σε αυτόν τον οδηγό της F1Formula 1 2024: Γραμμή εκκίνησης και το ημερολόγιο της F1 2024Aneta Mlcakova και τα βραβεία MotoGP μπήκαν σε δεύτερη μοίραΜακελειό στο 21ο Motor Festival!!! (Απολογισμός)

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα