Ο Ποτσετίνο ζητά περισσότερο χρόνο, νιώθει υποστήριξη και συνεχίζει

16:15 28/2/2024 - Πηγή: Contra

Ο τελικός του Carabao Cup απέναντι στην Λίβερπουλ ήταν για πολλούς η ευκαιρία του Ποτσετίνο να "γυρίσει" την παρτίδα. Η κεφαλιά του Βαν Ντάικ και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ήττα απογοήτευσε αρκετούς. Τι μέλλει γενέσθαι λοιπόν για τον τεχνικό των Λονδρέζων;

Η Λίβερπουλ αγωνίστηκε λόγω ανάγκης με αρκετούς νεαρούς παίκτες και όμως στάθηκε επάξια. Στην αντίπερα όχθη, η Τσέλσι παρά το "αγορασμένο" ακριβά ταλέντο της δεν ανταποκρίθηκε. Σίγουρα προσπάθησε αλλά αυτό δεν

στάθηκε αρκετό. Αρκετοί θέλουν να απομακρυνθεί ο Αργεντινός εδώ και τώρα, όμως η διοίκηση δεν έχει δείξει τέτοια σημάδια.

Ο ίδιος ο Ποτσετίνο, φανερά επηρεασμένος από τις εξελίξεις, ζήτησε πίστωση χρόνου προκειμένου να "εξορθολογήσει" την πορεία των "Μπλε".

Οι δηλώσεις

"Όταν ανέβηκα τα σκαλιά στο Γουέμπλεϊ, ήμουν τόσο αναστατωμένος. Παραλίγο να κλάψω. Όταν έφτασα εκεί, ήταν τόσο δύσκολο να σταματήσω τον εαυτό μου. Αλλά ένιωσα αμέσως την υποστήριξη από τους ιδιοκτήτες, ήταν πολύ καλοί. Το εκτίμησα πραγματικά αυτό".

"Νιώθω την υποστήριξη των διοικούντων, στο ποδόσφαιρο χρειάζεσαι χρόνο. Κοιτάχτε την Σίτι και την λίβερπουλ σαν θετικά παραδείγματα, έδωσαν χρόνο στους προπονητές τους"

Παρόλα αυτά, η απόφαση φαίνεται να έχει παρθεί. Η Τσέλσι θα πορευθεί μέχρι το καλοκαίρι με τον πρώην τεχνικό των Τότεναμ και Παρί και θα επιλέξει τότε τον εκλεκτό, όχι μεσούσης της σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα

Πάλι κοντράρονται Μπάγερν - Λίβερπουλ: Με ίδιο προπονητή και το plan b τους εάν δεν κάτσει του Αλόνσο

Η μεγαλύτερη μεταγραφική αποτυχία της Άρσεναλ κόστισε τελικά παραπάνω από 100 εκατομμύρια

Keywords
Τυχαία Θέματα