Μεγάλη ανησυχία στην ΑΕΚ πως ο Αραούχο δε θα προλάβει τον Άγιαξ

Η ΑΕΚ θα παίξει την ευρωπαϊκή της συνέχεια σε ένα από τα πιο σημαντικά γήπεδα της Ευρώπης. Στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» με αντίπαλο ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης, τον Άγιαξ.

Η ΑΕΚ τι και αν πηγαίνει για δύο αποτελέσματα. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Ο Άγιαξ με τον Φαν’τ Σιπ στον πάγκο έχει βρει πατήματα. Όλοι γνωρίζουν σε ποιο σύλλογο αγωνίζονται και πως ο αποκλεισμός τόσο νωρίς από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

θα είναι πλήγμα.

Η ΑΕΚ ναι ήταν σε έναν όμιλο Europa League που θύμιζε γκρουπ Champions League. Αλλά οι 4 βαθμοί τις δύο πρώτες αγωνιστικές δημιούργησαν προσδοκίες. Οι 3 ήττες σερί στη συνέχεια, έφεραν ευρωπαϊκό τελικό στην Ολλανδία.

Ο Αλμέιδα φυσικά και θέλει να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ο Λιβάι Γκαρσία, στη δύσκολη φετινή σεζόν, το πιο πιθανό είναι να βρίσκεται στην αποστολή και μπορεί και στην 11άδα. Θα φανεί μέσα στην εβδομάδα για την 11άδα.

Ένας από τους πλέον, όμως, κομβικούς παίκτες για τον τρόπο που παίζει η ΑΕΚ του Αλμέιδα, είναι πολύ πιθανό να μην είναι στη διάθεση του προπονητή. Ο Σέρχιο Αραούχο.

ΑΕΚ: Δύσκολα για Αραούχο

Ο Αραούχο εδώ και κοντά δύο μήνες ταλαιπωρείται. Μετά το ματς δηλαδή με τον Αστέρα στην Τρίπολη, οπότε και έγινε αλλαγή. Δεν έπαιξε με τη Μαρσέιγ στη Γαλλία 4 ημέρες μετά στις 26 Οκτωβρίου. Εκτός με ΠΑΟΚ και Κηφισιά στη συνέχεια, για να μπει αλλαγή στο εντός έδρας παιχνίδια με τους Γάλλους στο 63’. Παίζει βασικός με τη Λαμία αλλά μένει και πάλι εκτός από τα Γιάννενα λόγω ενοχλήσεων. Τέσσερις ημέρες μετά στις 30 Νοεμβρίου, μπαίνει αλλαγή στο 72’ του ματς με την Μπράιτον στην Αθήνα. Εκτός αποστολής όμως στη συνέχεια για το ματς με τον Άρη.

Εδώ και δύο μήνες, ο Αραούχο μπαίνει και βγαίνει. Όλο αυτό το θέμα με τις ενοχλήσεις στους παίκτες της ΑΕΚ έχει προκαλέσει ανησυχία και στον κόσμο εκνευρισμό.

Το ζήτημα είναι πως ο Αραούχο 4 ημέρες πριν τον αγώνα με τον Άγιαξ ακόμα δεν έχει ακολουθήσει κανονικό πρόγραμμα. Ακόμα και αν το κάνει τις επόμενες ημέρες, ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά αν θα είναι έτοιμος για το μεγάλο ματς με τους Ολλανδούς. Για 11άδα θα θεωρείται σχεδόν απίθανο.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα