ΠΑΣ Γιάννινα: Το πήρε απόφαση – Χτυπάει τις πόρτες των μεγάλων

Μετά την προ καιρού ανακοίνωση πως ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν είναι παρατημένος, η διοίκηση αγνοείται. Η περιβόητη συνέντευξη Τύπου δεν έχει γίνει.

Το μόνο που όντως έχουν κάνει οι Ηπειρώτες είναι να στηρίξουν τον Θανάση Στάικο. Ακόμη και εκεί είναι μεγάλη η συζήτηση για την πραγματική στήριξη που του παρέχουν, αλλά πάμε παρακάτω!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φωνάζει πως θέλει μεταγραφές. Είναι ξεκάθαρο πως αυτό το ρόστερ πρέπει να τονωθεί με κινήσεις ποιότητας. Θα κρίνουν πολλά το ποιοι θα

πάνε στην πρωτεύουσα της Ηπείρου τον Ιανουάριο.

Τα κουκιά δεν βγαίνουν. Η ομάδα σε 13 αγώνες έχει σημειώσει μόλις μία νίκη, 12 γκολ! Τι θα γίνει μετά; Το αρχικό πλάνο για μεταγραφές είναι μία παλιά δοκιμασμένη συνταγή. Ο λόγος για τη στροφή προς τους μεγάλους.

Hδη, οι off load λίστες από το Big4 είναι στα γραφεία για ανάλογες ευκαιρίες. Πάντα οι μεγάλοι σε αυτές τις μεταγραφές περιόδους κόβουν παίκτες. Υπάρχουν κάποιοι που περισσεύουν. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν αρκετά μεγάλο ρόστερ. Και μπορεί ορισμένοι ποδοσφαιριστές να μην χωράνε εκεί για να παίξουν και να μην κάνουν τη διαφορά σε αυτό το επίπεδο, αλλά για τον ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι αλλιώς. Γι’ αυτό και οι Ηπειρώτες έχουν επιλέξει να περιμένουν και να χτυπήσουν την κατάλληλη στιγμή.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα