ΑΕΚ: Γκατσίνοβιτς ναι, Τσούμπερ όχι…

Η ΑΕΚ ετοιμάζει αναδόμηση του ρόστερ. Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και ο Στίβεν Τσούμπερ είναι δύο «κολλητάρια», αλλά οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Ματίας Αλμέιδα τη νέα σεζόν ίσως να μην τους βρουν στην ίδια ομάδα.

Μπορεί να τους χωρίζουν τέσσερα χρόνια ζωής, μπορεί να μην είχαν συνυπάρξει πριν την ΑΕΚ σε άλλη ομάδα, αλλά εδώ και χρόνια ο ένας αποκαλεί τον άλλον

brate (σ.σ.: αδερφός). Αφήστε που με τις ευλογίες του ίδιου agent, Μίλος Μαλένοβιτς έγινε η δουλειά με την πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Αφήστε που αφότου ο τελευταίος έγινε τεχνικός διευθυντής στη Ζυρίχη αμφότεροι υπέγραψαν με τη νέα εταιρεία εκπροσώπησης την VPA Sports. Αυτή συστάθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022, αποτελώντας σύμπραξη δύο άλλων agencies. Και δεν είναι μόνο τα επαγγελματικά. Αμφότεροι είναι λάτρες των Νοτίων Προαστίων και συγκεκριμένα της Γλυφάδας, έχοντας σοβαρές σκέψεις να αγοράσουν μέχρι και σπίτι.

Κάπου εδώ τα κοινά ανάμεσα στον Στίβεν Τσούμπερ και τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς λαμβάνουν τέλος. Βάσει πηγών μας και τελευταίας πληροφόρησης, οι δύο τους δύσκολα να συνυπάρξουν και τη νέα χρονιά στην ΑΕΚ.

Ο πρώτος με συμβόλαιο μέχρι το 2025 και σχεδόν 7ψήφιο νούμερο ετήσιων απολαβών έχει αρχίσει να «χάνει» την δυναμική του στο μυαλό του Ματίας Αλμέιδα και βαδίζοντας στα 33 χρόνια ζωής η ΑΕΚ είναι too much open για προτάσεις αποχώρησής του.

Ο «brate» του μπορεί να μην έχει την περυσινή σεζόν σε φόρμα, αλλά παραμένει τρομερά απαραίτητος στο formation της ΑΕΚ έχοντας διττό ρόλο: winger και πίσω από τον σέντερ φορ! Θέση που πρακτικά «ακυρώνει» τον Τσούμπερ.

Δύσκολα τα ωραία πράγματα στην ζωή, πόσο μάλλον στο ποδόσφαιρο, εκεί όπου σπάνια διαρκούν για πολύ καιρό για τους παίκτες που θέλουν να βρίσκονται στην ίδια ομάδα…

 Ο Τσούμπερ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 και αγοράστηκε με σχεδόν 1,5 εκατ. ευρώ από την ΑΕΚ Ο Γκατσίνοβιτς είναι «δεμένος» στην ΑΕΚ μέχρι το 2026 με ετήσιο συμβόλαιο 1 εκατ. ευρώ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα