Μετά τη φωτιά: Όσα θα βλέπαμε στα επεισόδια που δεν θα παιχτούν στον ANT1

10:30 4/1/2024 - Πηγή: Sportime

Η σειρά Μετά τη φωτιά είχε πρόωρο τέλος από την ελληνική τηλεόραση καθώς ο ΑΝΤ1 αποφάσισε αιφνιδίως να την κόψει για λόγους παρασκηνιακούς.

H απογοήτευση των τηλεθεατών ήταν τεράστια για το ξαφνικό τέλος το οποίο αφήνει την ιστορία ανεκπλήρωτη και χωρίς το τέλος που άξιζε. Εξάλλου το πρόβλημα με τη σειρά δεν είχε να κάνει με τα νούμερα στην τηλεθέαση τα οποία ήταν ικανοποιητικά.

Το ίδιο βέβαια συνέβη και στους συντελεστές του Μετά τη φωτιά οι οποίοι υπολόγιζαν να ξεκινήσουν κανονικά γυρίσματα

στις 8 Ιανουαρίου και τώρα έχουν μείνει χωρίς δουλειά. Ο Λευτέρης Ελευθερίου ξεσπάθωσε μάλιστα για την σοκαριστική απόφαση.

Παρότι δε θα δούμε ποτέ στη συνέχεια η απορίες είναι πολλές για τη συνέχεια της ιστορίας και εμείς σας την παρουσιάζουμε.

Μετά τη φωτιά: Αυτά θα βλέπαμε στα επόμενα επεισόδια

Ο Αλέξανδρος περιμένει την Ανθή έξω από τη φυλακή όπου έχει πάει να επισκεφτεί τον Τάσο και της ζητάει να πει που είναι ο Κώστας. Εκείνη φυσικά αρνείται. Εκείνος την εκλιπαρεί και της εξηγεί όλη την ιστορία και το πως ο αδερφός του κινδυνεύει από τον Άρη.

Παράλληλα, ο Άρης κανονίζει το τεστ dna να μην ενοχοποιεί τη Φαίδρα όπως της είχε υποσχεθεί ωστόσο την προειδοποιεί πως αυτή θα φέρει την ευθύνη για ότι συμβεί στους υπόλοιπους. Εκείνη τρομάζει και καταλαβαίνει πως κάτι σχεδιάζει. Τηλεφωνεί στον Κώστα όμως αυτός δεν απαντά και η Φαίδρα μιλάει στην Ειρήνη.

Ο Άρης πράγματι έχει δώσει εντολή να σκοτώσουν τον Κώστα. Ο Αλέξανδρος κρυφακούει τις συζητήσεις του και μαθαίνει για τα σχέδια του κάτι που τον κάνει έξαλλο και τον αντιμετωπίζει στα ίσα. Όταν καταλαβαίνει πως δε θα κάνει πίσω τρέχει να φυγαδεύσει τον Κώστα. Εκείνος τον παρακαλάει να του δώσει το τηλέφωνο να μιλήσει στην κόρη του όπως και γίνεται.

Δυστυχώς όμως ο Αλέξανδρος δε καταφέρνει να προστατέψει τον Κώστα. Οι άντρες του Άρη επιτίθονται στο αυτοκίνητό τους και παίρνουν τον Κώστα με τη βία. Λίγο αργότερα, η Ειρήνη θα εντοπίσει τον πατέρα της νεκρό με μία σφαίρα στο κεφάλι…

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα