Μήτρου Λονγκ: Τον ήθελε ο Αταμάν, τον πήρε ο Ολυμπιακός!

Μία πολύ έξυπνη και ποιοτική κίνηση έκανε ο Ολυμπιακός, που έκανε δικό του τον Ναζ Μήτρου Λονγκ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο 30χρονος γκαρντ έρχεται στην Ελλάδα, προκειμένου να βοηθήσει άμεσα στην Basket League και να ξεκουράσει παίκτες, αφού δεν έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής στη

Euroleague, κάτι που θα γίνει από το δεύτερο γύρο και μετά.

Η προσθήκη του Μήτρου Λονγκ θα λύσει αρκετά θέματα στο ρόστερ, αφού ο παίκτης αναμένεται να αποκτήσει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ελληνικό διαβατήριο.

Αυτό το έχει πετύχει ήδη ο αδερφός του που αγωνίζεται στο Περιστέρι, αλλά και η μητέρα του, άρα πλέον είναι θέμα χρόνου.

Με αυτή την προοπτική ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε το… πράσινο φως, ξέροντας φυσικά τι μπορεί να πάρει από τον παίκτη και μέσα στο παρκέ.

Ωστόσο επειδή το θέμα με τα ελληνικά διαβατήρια θα απασχολήσει και τα επόμενα χρόνια, ο Ολυμπιακός έκανε ένα βήμα μπροστά, έχοντας… δέσει και τους περισσότερους Έλληνες παίκτες του για καιρό.

Μην ξεχνάμε φυσικά ότι ο Ολυμπιακός, πραγματοποίησε την πρώτη από τις δύο μεταγραφικές κινήσεις που χρειαζόταν και τώρα ακολουθεί ο Φιλίπ Πετρούσεφ, για τον οποίο μπορεί να χρειαστεί να κάνουμε λίγη περισσότερο υπομονή.

Σίγουρα η συμμετοχή του για ελάχιστο χρόνο με τους Σακραμέντο Κινγκς, δεν αλλάζει και πολλά, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε.

Μήτρου Λονγκ: Ήταν και στη λίστα του Εργκίν Αταμάν!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να κατάφερε να πάρει τον Ναζ Μήτρου Λονγκ, ωστόσο στην αρχή του καλοκαιριού ο παίκτης ήταν αρκετά ψηλά στη λίστα του Εργκίν Αταμάν.

Ο Παναθηναϊκός ήθελε να… χτίσει τον ελληνικό κορμό του και γνωρίζοντας ότι ο παίκτης θα πάρει ελληνικό διαβατήριο, έδειξε ενδιαφέρον.

Τόσο ο Τούρκος κόουτς αλλά και ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού, έχουν τον ίδιο μάνατζερ και έτσι το όνομα του έπεσε αρκετές φορές στο… τραπέζι αλλά δεν προχώρησε.

Μάλιστα πολλοί ήταν αυτοί που υποστήριζαν ότι θα είναι η πρώτη μεταγραφή που θα κάνει Αταμάν, αφού ανέλαβε τον Παναθηναϊκό.

Ο Μήτρου Λονγκ στη συνέχεια συμφώνησε με την Ζαλγκίρις Κάουνας και έτσι η υπόθεση μπήκε στο… συρτάρι.

Τώρα ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κινηθεί για άλλο Έλληνα παίκτη, με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ σίγουρα να είναι στις άμεσες προτεραιότητες.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα