Ο Jake Paul παρουσιάζει τη νέα Ferrari SF-90 Spider των 456.000 λιρών

Jake Paul  Ferrari SF-90 Spider: Ο εντυπωσιασμός των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που έγινε μπόξερ Τζέικ Πολ επισκέφτηκε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δείξει στους θαυμαστές την τελευταία του αγορά – μια φωτεινή κίτρινη Ferrari SF-90 Spider, η οποία του έκανε πίσω 456.000 £

Ο Τζέικ Πολ έδειξε τη νέα

του Ferrari με ένα βίντεο στα social media.

Ο Youtuber που έγινε μποξέρ έχει συγκεντρώσει αρκετό στόλο υπεραυτοκίνητων μετά την άνοδό του στο σούπερ σταρ – και το νέο του SF-90 Spider είναι το πιο πρόσφατο στη συλλογή. Τον Ιούνιο, ο Paul καλωσόρισε μια Ferrari 296 GTB αξίας £330.000 σε έντονο κίτρινο χρώμα και η τελευταία του προσθήκη ταιριάζει με αυτό το χρώμα.

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor Festival

Σύμφωνα με το Bleacher Report, το υπεραυτοκίνητο κέρδισε τον Paul πίσω με 580.000 δολάρια (456.000 £). Ο 26χρονος καμάρωνε το αυτοκίνητο στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα του βίντεο: “Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα… Νέο SF-90 Spider που ταιριάζει με το 296.”

Jake Paul  Ferrari SF-90 Spider: Στο σύντομο βίντεο, ο Paul φαίνεται να παρακολουθεί τον πολυτελή κινητήρα να φτάνει στην οδήγηση, προτού ξεκολλήσει τα προστατευτικά αυτοκόλλητα στο τιμόνι. Ακούγεται να λέει “Holy s***”, καθώς κοιτάζει τη Ferrari.

Οι θαυμαστές λάτρεψαν το αυτοκίνητο και κάποιοι πλημμύρισαν την ενότητα των σχολίων του με emojis φωτιά, ενώ άλλοι δημοσίευσαν κίτρινες καρδιές.

Ο Paul έχει ένα γκαράζ γεμάτο supercars. Μαζί με τις δύο κίτρινες Ferrari του, έχει ένα μωρό μπλε Ford Fairlane του 1958, το οποίο κοστίζει έως και 70.000 £.

Ο μπόξερ μοιράστηκε επίσης στιγμιότυπα από ένα φορτηγό Ram – το οποίο μπορεί επίσης να φτάσει έως και 70.000 £ – και έχει μια μαύρη και πορτοκαλί Lamborghini Huracan Performante αξίας 275.000 λιρών, καθώς και μια Rolls Royce 4×4.

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;Motor Festival : Έκθεση αυτοκινήτου και Test Drive στο MEC ΠαιανίαςMotor Festival: Έκθεση μοτοσυκλέτας και Test Ride στο MEC Παιανίας

Και δεν είναι από αυτούς που αποφεύγουν τον τρόπο ζωής των σούπερ σταρ – με τον Paul να επιδεικνύει τακτικά τα αυτοκίνητα και την έπαυλή του στα social media.

Jake Paul  Ferrari SF-90 Spider:  Η αίσθηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έμεινε ασπρόμαυρη σε μια ήττα από τον Tommy Fury τον περασμένο Φεβρουάριο, αλλά επέστρεψε στο ρινγκ τον Δεκέμβριο σε έναν αγώνα χωρίς πληρωμή ανά προβολή ενάντια στον ελάχιστα γνωστό Andre August, 35. Το «The Problem Child» έκανε ελαφριά δουλειά του Αυγούστου – ρίχνοντάς τον στον πρώτο γύρο.

Ο Paul είναι τώρα προγραμματισμένος να επιστρέψει στο ρινγκ στον Αγώνα 2, στο undercard της επιστροφής της Amanda Serrano στο Πουέρτο Ρίκο.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ημερολόγιο MotoGP 2024AMA Supercross 2024 οσα πρέπει να ξέρεις γιατί ξεκινάμεMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC ΠαιανίαςF1 Απολογισμός 2023: O Άρχοντας των Δαχτυλιδιών

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα