Ο Ρούμπεν Πέρεθ έγινε «ζήτημα» στον Παναθηναϊκό – Ποιο το μέλλον του

Ο Παναθηναϊκός έχει δεύτερες σκέψεις για τον Ρούμπεν Πέρεθ. Μπορεί ο Φατίχ Τερίμ να τον χρησιμοποιήσει συνεχώς, μη έχοντας άλλη επιλογή, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει «πρόβλημα», «ζήτημα», όπως θέλετε πείτε το. Μάλιστα, αυτό έχει να κάνει τόσο με την αγωνιστική του απόδοση, όσο και με τις επιδόσεις του.

Με τον Αράο να έχει μετακομίσει υποχρεωτικά στα στόπερ, ο Ρούμπεν Πέρεθ

βρίσκει ξανά χρόνο συμμετοχής. Αυτό περισσότερο εκθέτει το πρόβλημα που υπάρχει, παρά φέρνει λύσεις. Ο Ισπανός χαφ ήταν αποκαρδιωτικός με τον Ολυμπιακό. Ίσως ο χειρότερος του γηπέδου. Καιρό τώρα δεν «τραβάει» και άπαντες το έχουν παρατηρήσει.

Ρουμπέν Πέρεθ λοιπόν… Δεν έχει καμία σχέση με τον «εγκέφαλο» της πρώτης χρονιάς επί Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Δεν τυγχάνει ανάλογης αποδοχής/ασυλίας πλέον και αγωνιστικά από τον Φατίχ Τερίμ, αλλά το status για φέτος δύσκολα θα αλλάξει όπως είπαμε. Με άλλα λόγια, κουτσά-στραβά η χρονιά θα βγει με τον 34χρονο, πια, Ισπανό κεντρικό χαφ να δουλεύει πάνω από όλα στη διαχείριση δυνάμεων ανά ματς!

Το ζητούμενο είναι το club τι θα αποφασίσει για χάρη του το επόμενο καλοκαίρι μια και «τρέχει» ένα συμβόλαιο με πάνω από 6-7 κατοστάρικα μέχρι τον Ιούνιο του 2025. Μία ακόμη απόφαση-εισήγηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που δεν είχε ένθερμο υποστηρικτή τον Γιάννη Αλαφούζο για το timing/χρονική διάρκεια του συμβολαίου με τον Ρουμπέν Πέρεθ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα