Ο Μπρινιόλι θα βρει συμβόλαιο εκατομμυρίου έτσι;

Κανείς δεν αντιλέγει πως εδώ και 1,5 χρόνο δεν υπήρχε συζήτηση για τον κορυφαίο τερματοφύλακα της Stoiximan Super League λόγω των εμφανίσεων του Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Ο Ιταλός ήταν εξαιρετικός. Χωρίς αμφιβολία ο Παναθηναϊκός δεν είχε πιο σταθερό παίκτη. Κάπως έτσι ήταν λογικό να πέσουν τα βλέμματα πάνω του όσο δεν ανανέωνε.

Από την πλευρά του, μάλλον θεώρησε πως ήρθε η στιγμή να εξαργυρώσει

στο έπακρο τις πολύ καλές εμφανίσεις του. Είναι στα όρια του εξωφρενικού να ζητάει ένας παίκτης τέτοια αύξηση. Από τις 30.000 ευρώ ο Ιταλός ενημέρωσε πως θέλει συμβόλαιο του εκατομμυρίου.

Μόνο που αυτές οι απαιτήσεις του δεν συνάδουν με την εικόνα που έχει εδώ και ένα μήνα. Την ώρα που οι γκέλες του έχουν πυκνώσει, η πίεση για εκείνον έχει αυξηθεί. Λογικό είναι αυτό.

Σε λίγες μέρες το έτος αλλάζει και ο Μπρινιόλι θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποιον θέλει εν όψει καλοκαιριού. Το αν αξίζει ένα επταψήφιο συμβόλαιο θα το δείξει η αγορά. Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του. Ωστόσο, με εμφανίσεις όπως αυτή με τον Ατρόμητο σίγουρα θα βρει τα λεφτά που ψάχνει; Και δεν μιλάμε για εξωτικούς προορισμούς για τους οποίους είναι ούτως ή άλλως αρνητικός προς το παρόν ο παίκτης να πάει.

Το χειρότερο για εκείνον, μάλιστα, είναι ότι η τραγική εικόνα του στο Περιστέρι δεν ήταν μεμονωμένη, αλλά συνέχεια των «δώρων» του σε Ρεν και Άρη.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα