Ο Γιόνι Ότο και οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει να προσθέσει ποιοτικές «πινελιές» στο ρόστερ του.

Ο Γιόνι Ότο αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική κίνηση των «ασπρόμαυρων» με τον Ισπανό να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην ελευθέρας του από τη Γουλβς.

Αν και εφόσον ξεπεραστεί αυτό το «εμπόδιο», τότε ο 29χρονος ποδοσφαιριστής δεν αποκλείεται να ταξιδέψει ακόμα και την Πέμπτη ή την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη

για τα διαδικαστικά.

Άλλωστε, έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Δικέφαλο και το μόνο που απομένει είναι να λύσει το συμβόλαιό του με τους «Λύκους».

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα ποιοτική προσθήκη, ικανή να ανεβάσει επίπεδο τους «ασπρόμαυρους». Άλλωστε, τα νούμερά του σε Premier League και La Liga, μαρτυρούν και την ποιότητα που διαθέτει.

Οι επόμενες κινήσεις του ΠΑΟΚ

Οι «ασπρόμαυροι» ωστόσο δεν σταματούν εκεί, αφού παράλληλα τρέχουν και άλλες υποθέσεις που θα φέρουν «βάθος» στο ρόστερ.

Μπορεί η περίπτωση του Ολεκσέι Κάστσουκ από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ να μη προχώρησε, ωστόσο στον Δικέφαλο θέλουν να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού.

Ήδη στο… τραπέζι υπάρχουν δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, με τους οποίους βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία, τόσο για αγορά, όσο και για δανεισμό.

Φυσικά, το θέμα στη μεσοεπιθετική γραμμή δεν είναι ποιοτικό, αλλά ποσοτικό και για αυτό το λόγο δεν αποκλείεται να έρθει ακόμα ένας παίκτης προκειμένου να θωρακιστεί και αυτή η γραμμή.

Οι «ασπρόμαυροι» κοιτούν στην αγορά για την απόκτηση ενός σέντερ μπακ, κάτι που δεν αποκλείεται να συνδέεται με τις «σειρήνες» που ακούγονται από το εξωτερικό για τον Ιβάν Νάσμπεργκ.

Τέλος, παρά το γεγονός πως υπήρχε επιθυμία στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου για απόκτηση σέντερ φορ, στην Τούμπα έχουν αποφασίσει να στηρίξουν τον νεαρό Στέφανο Τζίμα που παίρνει τις ευκαιρίες του και σκορπάει «χαμόγελα», φτάνοντας ήδη τα τρία τέρματα. Επιπλέον, έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για ανανέωση του συμβολαίου του Μπράντον Τόμας και σύντομα δεν αποκλείεται να υπάρχουν οριστικές εξελίξεις και ανακοινώσεις.

Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα