Ο Μιχάλης Κοντιζάς εύχεται το 2024 να μας βρει μια αγκαλιά

Μιχάλης Κοντιζάς : Το 2023, άλλη μια χρονιά περίεργη με γλυκόπικρη γεύση και ανάμεικτα συναισθήματα, άλλη μια χρονιά που βυθίζεται στωικά στο καλεντάρι της ιστορίας, βυθίζοντας μαζί και μέρος από την ιστορία τις αναμνήσεις, τα ήθη και τα έθιμα μας. Αλλάζουμε!!!

Στη χαραυγή του 2024 αδημονούμε ξανά, για μια νέα αρχή, μια ψευδαίσθηση πως όλα θα πάνε καλύτερα, διψάμε για καλύτερες μέρες,  για ένα καλύτερο μέλλον, πιο όμορφο, όπως το φανταζόμαστε, με νέα

σχέδια, νέα όνειρα, νέους στόχους…

Ελπίδα όλων μας είναι το 2024,  να είναι έτος ελπιδοφόρο και δημιουργικό για όλους και σε όλους τους τομείς. Ένα μέλλον σαθρό, που στηρίζεται σε ψεύτικές βάσεις, σε ουτοπικές αντιλήψεις, ένα μέλλον που είναι βέβαιο χαμένο από χέρι.

Το έχουμε χάσει το αύριο Ελληνίδες και Έλληνες, έχουμε χάσει το μέλλον, το δικό μας, των παιδιών μας, της πατρίδας μας. Όλοι μας βλέπουμε μόνο το εγώ και όχι το εμείς! Όλες οι ανησυχίες μας στηρίζονται μόνο στον δικό μας μικρόκοσμο, που είναι εύπλαστο, ευάλωτο και εύκολα διαχειρίσιμο, έχει χαθεί η ομαδικότητα, η συλλογικότητα, ή ενότητα, η οικογένεια, η πατρίδα μας! Υπάρχει πλέον μόνο το ΕΓΩ και όλα γύρω μας αλλάζουνε, ο διχασμός αυξάνεται, η ανισότητα αυξάνεται, η φτώχια στην ψυχή και το πνεύμα αυξάνεται, η ανηθικότητα αυξάνεται, η έλλειψη αξιών αυξάνεται, η εγκληματικότητα αυξάνεται και εμείς νιώθουμε καλά επειδή έχουμε 100€ παραπάνω στην τσέπη από τον διπλανό μας ή επειδή έχουμε ένα καλό κινητό ή ακίνητο ή αυτοκίνητο!!!

Φτωχό και αβέβαιο μέλλον γιατί μπροστά σε βρισκω!!! 

Ο Μιχάλης Κοντιζάς εύχεται το 2024 να μας βρει μια αγκαλιά

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor Festival

Ο Μιχάλης Κοντιζάς  εύχεται το 2024 να μας βρει μια αγκαλιά

Το 2023 μας αποχαιρετά με το αδυσώπητο βλέμμα του χρόνου, του μεγαλύτερου και σκληρού εχθρού του ανθρώπου!!! 2023 και μαζί του παίρνει φίλους, γνωστούς, αγνώστους που άδικα χαθήκανε, παίρνει μέρος από την ιστορία, από αξίες, από ήθη και έθιμά, αναμνήσεις  που βίωσα έμαθα από την παιδική μου ηλικία! Ανησυχώ πραγματικά ανησυχώ  για όσα βλέπω γύρω μου για το πως όλα αλλάζουν και το παρελθόν γκρεμίζεται με τέτοια ταχύτητα και με τόση καλλιτεχνία  ένος απίστευτου οργανωμένου σεναρίου που δεν αφήνει τίποτα στην μοίρα του ακόμη και τα συντρίμμια γίνονται  ένα νέφος σκόνης που και αυτό θα χαθεί με μαθηματική ακρίβεια, ώστε να μην αφήσει τίποτε ως ίχνος που να θυμίζει οτι υπήρχε το παρελθόν που μάθαμε…

Καλή Χρονιά όχι στο ΕΓΩ αλλά στο ΜΑΖΙ!!!

Σάς εύχομαι ολόψυχα ευτυχία, δημιουργικότητα, ευημερία, αδάμαστη ελπίδα και, το πλέον ζητούμενο, ΥΓΕΙΑ…

Μιχάλης Κοντιζάς : Ευχαριστώ από καρδιάς για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνετε καθημερινά στον αγώνα μου για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, μέσα από το Engine Power τηλεοπτικά αλλά και μέσα από το Sportime προβάλουμε αναδεικνύουμε τον κόσμο της μηχανοκίνησης στα μέγιστα. Ευχαριστώ όλους εσάς τους εκατομμύρια επισκέπτες που με έχετε κατατάξει στη πρώτη θέση με μεγάλη διαφορά από οποιοδήποτε άλλο ανάλογο βήμα επικοινωνίας για την ενημέρωση σας σε θέματα της μηχανοκίνησης και του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Μιχάλης Κοντιζάς : Αφήνω αυτό εδώ για όλους τους γκαζιάριδες και γκαζιαροπαρέες καλή Πρωτοχρονιά να έχουμε: ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΔΙΑ!!!

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Γνωρίζουμε τον μπόμπιρα Zayn Sofuoglu, τον πιο μικρό influencer που ότι κινείτε, οδηγείτεAMA Supercross 2024 οσα πρέπει να ξέρεις γιατί ξεκινάμε15+1 πιο hot influencers αθλημάτων στον κόσμο με την F1, το MotoGP και το WRC να βρίσκονται στην 15αδαΦόρμουλα 1 Desiré Wilson : Η πρώτη και μοναδική γυναίκα που κέρδισε έναν αγώνα F1

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα