Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έμεινε απολύτως ικανοποιημένος από τους παίκτες του κόντρα στον Άρη

Με τον killer Ελ Κααμπί να γαζώνει, ο Ολυμπιακός του Ντιέγκο Μαρτίνεθ επικράτησε του Άρη, για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε απολύτως ικανοποιημένος από την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του μετά το 1-1 απέναντι στον Άρη, ο οποίος ζήτησε

πέναλτι σ’αυτή τη φάση, υπογραμμίζοντας ότι οι παίκτες του έπαιξαν το καλύτερο ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής στη σεζόν.

Παρόλα αυτά, δεν στάθηκε πολύ στις συνεχόμενες ολιγωρίες στην άμυνα στο διάστημα 47΄-53΄ επισημαίνοντας ότι οι κίτρινοι είναι μια ομάδα που δυσκολεύει τους αντιπάλους της.

Για το παιχνίδι συνολικά:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που αμύνθηκε πολύ καλά. Δικαίως προηγηθήκαμε, στη συνέχεια ο Άρης έκλεισε τους διαδρόμους και μας πίεσε, αλλά σε εκείνο το σημείο παρουσιάσαμε το καλύτερο ποδόσφαιρό μας. Αν μπορούμε να βρούμε κάτι αρνητικό, είναι η έλλειψη ευστοχίας», τόνισε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός.

Για το ότι ο Ολυμπιακός ισοφαρίστηκε στην αρχή του δεύτερου μέρους, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ τόνισε:

«Αντιμετωπίσαμε μια πολύ δυνατή ομάδα, που δυσκολεύει τους αντιπάλους της. Μπήκαμε πολύ δυνατά και βρήκαμε τους διαδρόμους παρά την ισοφάριση. Παρουσιάσαμε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο. Ο Άρης μάς ταλαιπώρησε, αλλά βρήκαμε τις λύσεις και μπορούμε να πούμε πως πλησιάζουμε σε αυτό που θέλουμε να δείχνουμε», πρόσθεσε.

Τέλος, για τους τραυματισμούς των Ρέτσου και Φορτούνη είπε: «Είναι λογικό κάποιοι παίκτες να βγαίνουν με ενοχλήσεις μετά από τόσα δύσκολα παιχνίδια. Γι’ αυτό έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ. Σήμερα ένα από τα κλειδιά ήταν η στήριξη του κόσμου, γιατί μας έδωσε δύναμη τη στιγμή που ο Άρης πίεζε. Τους ευχαριστούμε πολύ για την βοήθειά τους. Είναι σημαντική η νίκη μας και η στιγμή που ήρθε μετά από τόσα δύσκολα παιχνίδια είναι σημαντικό να βλέπουμε ότι η ομάδα μπορεί και αποδίδει έτσι».

Σπύρος Γιαννόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα