Ο ΠΑΟΚ δε γίνεται να ψάχνει σέντερ φορ

Ο ΠΑΟΚ κινείται μεταγραφικά. Ίσως και λίγο περισσότερο από όσο θα περίμεναν κάποιοι. Το βάρος είχε πέσει στον δεξιό μπακ με την υπόθεση του Ροζιέ να έχει περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μια και φάνηκε αρκετά ακριβή. Ο παίκτης πάει στη Νις δανεικός από την Μπεσίκτας και η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναζητά άλλον ποδοσφαιριστή για τη θέση. Έχει αργήσει.

Ο

ΠΑΟΚ, ωστόσο, φαίνεται πως δε μένει μόνο εκεί. Στον δεξιό μπακ δηλαδή. Κλείνει τον Κάστσουκ σε μια θέση που δε φαινόταν να ήθελε παίκτη. Αλλά παρουσιάστηκε η ευκαιρία και τον αποκτά από την Σαχτάρ. Θα μπορούσε βέβαια να πάρει τον Λημνιό αλλά δεν το προχώρησε, δεν τον προτίμησε τον ποδοσφαιριστή που τελικά πήγε στον Παναθηναϊκό.

Υπάρχει και το θέμα του στόπερ, διαβάσατε στο Sportime για τον Φαμπιάνο.

Εκεί, όμως, που έγινε η έκπληξη είναι η φημολογία περί σέντερ φορ.

Ο Σαμάτα είναι με την Τανζανία στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Η εθνική του ομάδα δίνει πρώτο ματς την Τετάρτη (17/1) με αντίπαλο το Μαρόκο.

Υπάρχει ο Μπράντον αλλά υπάρχει και ο Τζίμας. Γιατί ο ΠΑΟΚ να πάει και σε άλλη επιλογή. Γιατί να μη δώσει βάρος στον Τζίμα;

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει τεράστια βήματα στην ανάδειξη των παικτών από τις ακαδημίες του. Αρκετοί οι παίκτες που έχουν κάνει αίσθηση.

Όμως το θέμα είναι να παίζουν. Ο Κωνσταντέλιας που μαγεύει όλο τον κόσμο είναι πλέον 21. Δεν είναι ταλέντο. Στην Ευρώπη θα έπαιζε βασικός εδώ και 3-4 χρόνια.

Ο ΠΑΟΚ με λίγα λόγια δε θα είναι και ότι καλύτερο να αποκτήσει φορ. Δε θα είναι σωστό στρατηγικά.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα