Ο ΠΑΟΚ έχει θέμα! Δεν μπορεί να κλείσει μεταγραφή

Ο ΠΑΟΚ έχασε ένα ντέρμπι και μαζί την πρώτη θέση αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή, δε χάθηκε ο κόσμος. Με το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός την Κυριακή (14/1), δεν αποκλείεται η ομάδα του Λουτσέσκου και με τη λογική πως θα κερδίσει τον ΠΑΣ στην Τούμπα, να είναι πρώτη ξανά στην Stoiximan Super League.

Ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα και ρόστερ που ο ρουμάνος τεχνικός το έχει

κάνει να δείχνει ακόμα καλύτερο.

Βέβαια, το κενό στα δεξιά της άμυνας κάνει μπαμ. Έχει παίκτες στο ρόστερ αλλά ουδείς από αυτούς δε δείχνει πως μπορεί να είναι πρωταγωνιστής. Συν ότι έχει γίνει με τον Λύρατζη, που έμοιαζε σημαντικός και πρότζεκτ με προοπτική αλλά είχε εξαφανιστεί από την ομάδα, άσχετα αν μπήκε αποστολή με το Βόλο.

Ο ΠΑΟΚ έδειχνε κοντά σε παίκτη, ο βραζιλιάνος Γουίλιαμ φαινόταν πως ήταν καθ’ οδόν αλλά τελικά ακόμα προσθήκη δεν έχει υπάρξει.

Βέβαια, ημερολογιακά ακόμα 10 Ιανουαρίου είναι, αλλά αγωνιστικά σε παιχνίδια όπως αυτό με τον Άρη, δείχνει να κοστίζει.

Ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να είχε πάρει ήδη παίκτη. Και μάλλον δεν έχουν άδικο σε περιπτώσεις όπως αυτή, εκείνοι που λένε πως το κενό στο οργανόγραμμα με το στέλεχος που θα έκανε τις συζητήσεις και θα κατέληγε κάπου, κάνει μπαμ.

Όλες οι σοβαρές ομάδες του κόσμου έχουν αθλητικούς και τεχνικούς διευθυντές, στον ΠΑΟΚ υπάρχει μια αβεβαιότητα και κάτι αόριστο. Ε, κάπου θα κοστίζει αυτό.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα