Ο ΠΑΟΚ και ο Λουτσέσκου περιμένουν πως και πως την ΑΕΚ

22:20 7/2/2024 - Πηγή: Sportime

Ο ΠΑΟΚ περιμένει πως και πως το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή (11/2). Η βαθμολογία το δείχνει εξάλλου. Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος με 2 βαθμούς διαφορά, αν νικήσει κιόλας στο ντέρμπι πάει στο +5 και γίνεται μέγα φαβορί για το πρωτάθλημα.

Δεν είναι μόνο ο οργανισμός ΠΑΟΚ που περιμένει πως

και πως το ματς. Είναι και ο Λουτσέσκου.

Ο ρουμάνος δεν ξεχνά. Δεν ξεχνά πως φέτος έχασε με κάτω τα χέρια 2-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο χειρότερο φετινό παιχνίδι, που έκανε η ομάδα του. Από εκεί και πέρα βέβαια γύρισε ο διακόπτης και ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος, στα ημιτελικά του Κυπέλλου και συνεχίζει στην Ευρώπη.

Αλλά ο Λουτσέσκου δεν ξεχνά και τον περσινό τελικό Κυπέλλου. Που η ΑΕΚ με 10 παίκτες σχεδόν σε όλο τον αγώνα πήρε τον τίτλο.

Με Αλμέιδα δηλαδή όλα αυτά. Προ Αλμέιδα μια χαρά παράδοση είχε χτίσει ο ρουμάνος προπονητής. Ήταν βέβαια και η ΑΕΚ αλλού για αλλού.

Όταν όμως ήρθε ο Αλμέιδα, η ΑΕΚ πήρε το νταμπλ και υπάρχει η αίσθηση πως το παιχνίδι που παίζει, δεν ταιριάζει καθόλου στο λίγο πιο δομημένο τρόπο που αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ.

Οι μέρες πλησιάζουν για να φανεί αν τελικά ο Λουτσέσκου μπορεί να είναι χαρούμενος μετά το ματς για το +5 και για το γεγονός πως αν και εφόσον κερδίσει, τότε ο τίτλος θα περνάει μόνο από τα δικά του αποτελέσματα και τίποτα άλλο.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα