Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Τροχαίο που ανατρέπει τα πάντα για Ντίνο και Αμαλία

19:37 6/3/2024 - Πηγή: Sportime

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ένα σοκαριστικό τροχαίο της Αμαλίας και του Ντίνου φέρνει την ανατροπή στον Παράδεισο των κυριών.

Η σειρά του Alpha συνεχίζεται ακόμη πιο καθηλωτική καθώς αποκαλύπτεται ο φόνος του Άγη από τη Βικτώρια και μάλιστα από τον ίδιο τον Σίμο.

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Το τροχαίο που ανατρέπει τα πάντα

H Βικτώρια οδηγείται ξανά στη φυλακή μετά τον εντοπισμό του πτώματος του Άγη. Η Αμαλία είναι καταρρακωμένη από τις εξελίξεις.

Η κοπέλα ξέρει ότι μόνο δίπλα σε ένα άτομο μπορεί να αισθανθεί ηρεμία και αυτός δεν είναι ο Σίμος.

Έτσι, επισκέπτεται τον Ντίνο ενώ και αυτός, καθώς ακόμη είναι ερωτευμένος μαζί της, της συμπαραστέκεται. Οι ώρες περνούν και η κοπέλα πρέπει να επιστρέψει σπίτι της πριν γείρουν ερωτηματικά. Καθώς είναι αργά το βράδυ ο Ντίνος προσφέρεται να την πάει με το αμάξι του σπίτι. Αρχικά εκείνη αρνείται όμως στη συνέχεια βρίσκονται μαζί στο αμάξι.

Ο Ντίνος όμως θα χάσει τον έλεγχο του αμαξιού και τρακάρουν. Η Αμαλία χτυπάει στο κεφάλι και ο Ντίνος έντρομος της λέει να πάνε στο νοσοκομείο. Εκείνη όμως δε θέλει με τίποτα να μαθευτεί ότι ήταν μαζί στο αμάξι και ο Ντίνος δέχεται.

Σύντομα στο νοσοκομείο φτάνουν η Μιράντα και ο Χριστόφορος με την Αμαλία να λέει ψέματα πως έπεσε και χτύπησε σε πέτρα. Ο Χριστόφορος πάει να ρωτήσει τον γιατρό που την εξέτασε καθώς ανησυχεί και εκεί σοκάρεται όταν τον ακούει να λέει για τροχαίο… Η Αμαλία δε θα μπορέσει να του κρύψει την αλήθεια.

Διαβάστε επίσης:

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Σίμος πιάνει την Βικτώρια με αποδεικτικό στοιχείο στα χέρια!

Σασμός επόμενα επεισόδια: Δολοφονική επίθεση στην Εύα από το Μανούσο

Survivor trailer 6/3: Η Σταυρούλα προδίδει τη Μαριλίνα!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα