Ολυμπιακός: Η βαθμολογία του ομίλου του – Πώς βγαίνει τρίτος

Europa League τέλος για εκείνον. Ο Ολυμπιακός έκανε τη Φράιμπουργκ να μοιάζει Μάντσεστερ Σίτι στη Γερμανία και με το βαρύ 5-0 αποχαιρέτησε τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Οι Πειραιώτες είχαν τραγική εικόνα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν εφιαλτικό και ξύπνησε μνήμες Γιουβέντους, αλλά στο δεύτερο η Φράιμπουργκ έριξε στροφές με αποτέλεσμα να μην ξεφύγει τελείως το σκορ.

Σε αυτό το παιχνίδι ο Ολυμπιακός

έπαιζε επί της ουσίας το τελευταίο του χαρτί για πρόκριση. Η ήττα τον έθεσε οριστικά εκτός. Φράιμπουργκ και Γουέστ Χαμ πέρασαν και την τελευταία αγωνιστική θα κοντραριστούν στο Λονδίνο για την πρωτιά.

Τελικός θα γίνει και στο Φάληρο. Εκεί ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την Μπάτσκα Τόπολα. Οι Σέρβοι έχασαν 0-1 από τη Γουέστ Χαμ με γκολ του Σούτσεκ στο 89′. Αυτό σημαίνει πως παραμένουν στο -1.

Για τους Πειραιώτες το μόνο που έχει μείνει είναι η τρίτη θέση και για να την πάρουν, δεν θα πρέπει να χάσουν την τελευταία αγωνιστική. Η Μπάτσκα Τόπολα δεν είναι του πεταματού, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί φόβητρο.

Γι’ αυτό και οι «ερυθρόλευκοι» εφόσον είναι αυτοί που πρέπει, θα πάρουν αποτέλεσμα και θα εξασφαλίσουν την τρίτη θέση. Δεδομένου ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από βαθμούς, το ιδανικό θα είναι να νικήσουν.

Ολυμπιακός: Η βαθμολογία στον όμιλό του

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα