Ολυμπιακός και Φορτούνης θα μιλήσουν στο τέλος της σεζόν για την ανανέωση του συμβολαίου του

Πήραν τις αποφάσεις τους, από κοινού, Ολυμπιακός και Κώστας Φορτούνης. Το μείζον ζήτημα δεν είναι άλλο από την ανανέωση του συμβολαίου του αρχηγού της ομάδας του Πειραιά. Το ραντεβού για να γίνει αυτή η συζήτηση, λοιπόν, θα γίνει μετά το πέρας της αγωνιστικής περιόδου.

Οι σχέσεις είναι πολύπλοκες. Πόσω μάλλον, οι επαγγελματικές. Θέλουν τακτ. Διακρίνονται (κυρίως) από διπλωματία. Στην προκειμένη

περίπτωση είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματικό. Είναι θέμα κυρίων. Μιλάμε για μία συνεργασία 10 ετών. Με πολλά ups και downs, αλλά στο φινάλε η κατάληξη η ίδια: ο ένας δεν μπορούσε να ζήσει μακριά από τον άλλον.

Πλέον αγγίζουμε την πιο λεπτή χορδή στην ισορροπία της. Ολυμπιακός και Φορτούνης προσέχουν για να έχουν. Ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Το club αναγνωρίζει/αποδέχεται το… χθες, αλλά από την άλλη δεν θέλει υπερβολές, μήτε να εκβιάσει μια συνθήκη. Ο παίκτης αντιλαμβάνεται πως είναι 31 ετών, έχει λαϊκή απήχηση και αξιώνει μία τελευταία σφραγίδα οικονομικής αναγνώρισης από τη στιγμή που προ διετίας συνειδητά προχώρησε σε haircut 50% των αποδοχών του.

Μόνο που κανένας εκ των δύο, εδώ που φθάσαμε, δεν θέλει να κάνει την λάθος κίνηση που θα δημιουργήσει την απόλυτη απόσταση. Εκείνο το ραντεβού του Ιανουαρίου δεν κατέληξε σε deal με τους «ερυθρολεύκους» να φθάνουν σε σημείο να αγγίζουν το 1 μύριο ετησίως για τα επόμενα 2 χρόνια, την ίδια στιγμή που η πλευρά του παίκτη ήθελε τριετία και παραπάνω χρήματα.

Η συζήτηση έγινε, δεν άνοιξε μύτη, αλλά αμφότερες οι πλευρές προχώρησαν στην επόμενη μέρα. Ο χρόνος είναι «χρήμα», αγοράζει πίστωση και έκφραση προθέσεων. Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Φορτούνης παραμένουν κύριοι ο ένας απέναντι στον άλλον. Οπότε μπήκαμε στην τελική ευθεία με τις δυο πλευρές (και) για αγωνιστικούς λόγους να μεταθέτουν το τελικό ραντεβού τους τον Μάιο για το μέλλον της σχέσης τους…

Φορτούνης στη Super League στον πρώτο γύρο είχε 5 γκολ, ενώ στον δεύτερο μόλις 1!

+Ο 31χρονος επιτελικός χαφ πέρυσι έβγαλε σχεδόν τα ίδια με ετήσιο συμβόλαιο και μπόνους.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ



Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα