Ολυμπιακός: Καμία επαφή προς το παρόν με Μπακχάρ

12:04 6/2/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Μπαράκ Μπακχάρ στο προσκήνιο; Αρκετές φήμες έχουν βγει τις τελευταίες ώρες, ότι ο Ολυμπιακός σκέφτεται ήδη πολύ σοβαρά και την απομάκρυνση του Κάρλος Καρβαλιάλ από την τεχνική ηγεσία.

Μία βασική αλλαγή έγινε όπως είναι γνωστό ήδη, με τον Πέδρο Άλβες να αποχωρεί και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς να είναι ο άνθρωπος που πήρε τη θέση του και επιστρέφει στους «ερυθρόλευκους».

Σίγουρα μία κίνηση που δείχνει την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του Πειραιά,

μετά τις απανωτές αποτυχίες στη Stoiximan Super League και το Κύπελλο Ελλάδας.

Μάλιστα ήδη έχουν κυκλοφορήσει και τα πρώτα ονόματα, υποψήφιων προπονητών, που μπορεί να διαδεχτούν τον Πορτογάλο και να… χτίσουν τον νέο Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Τι ακριβώς γίνεται με τον Μπακχάρ!

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Μπαράκ Μπακχάρ, που είχε ακουστεί και στο παρελθόν, ωστόσο δεν είχε προχωρήσει η περίπτωση του.

Ήταν ο προπονητής που οδήγησε τη Μακάμπι Χάιφα στη μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, που έφερε την απόλυση του Πέδρο Μαρτίνς.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το Ισραήλ, ο Ολυμπιακός προς το παρόν δεν έχει καμία επαφή με τον πρώην τεχνικό του Ερυθρού Αστέρα.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει κάτι για το μέλλον, αφού οι δύο πλευρές μπορεί να έρθουν σε επικοινωνία και να υπάρξει επαφή για μία ενδεχόμενη συνεργασία.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ είχε αναφερθεί στο παρελθόν στον Ισραηλινό προπονητή, κάτι που δείχνει ότι η ομάδα του Πειραιά έχει παρακολουθήσει την πορεία του, αλλά δεν είναι η μόνη.

Από το Ισραήλ αναφέρουν πως τόσο η Μακάμπι Τελ Αβίβ αλλά και η εθνική ομάδα της χώρας έχουν δείξει ενδιαφέρον για συμφωνία μαζί του.

Μένει να φανεί τι θα γίνει επόμενες μέρες, αφού φαίνεται ότι ο Καρβαλιάλ είναι σε πολύ δύσκολη θέση.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα