Ολυμπιακός: Τι είπε για την τεσσάρα ο Κορδόν και ποια η πρώτη άμεση αντίδραση

Ολυμπιακός: Τι είπε για την τεσσάρα ο Κορδόν που τρέχει από το καλοκαίρι τον μεταγραφικό και αγωνιστικό σχεδιασμό των ερυθρόλευκων.

Δεύτερο καλοκαίρι τον Γενάρη αναμένεται στον Ολυμπιακό, μετά την εκκωφαντική ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Ποιοι

δεν κάνουν, ποιοι κάνουν, αν θα γυρίσει ο Σκάρπα στην Βραζιλία, ποιοι θα πάρουν ευκαιρίες, αν θα φέρουν «κάτι φρέσκο» πίσω από Φορτούνη και Ποντένσε, αν ο Ολυμπιακός θα πάρει και άλλον στόπερ, αν οι ερυθρόλευκοι θα περιμένουν τον Ιμποόρα.

Όλα τα παραπάνω θα απαντηθούν πολύ σύντομα, καθώς ο Αντόνιο Κορδόν πήρε το μήνυμα και τα αλλάζει όλα.

Ολυμπιακός: Τι είπε για την τεσσάρα ο Κορδόν και ποια η πρώτη άμεση αντίδραση

Ή καλύτερα όχι όλα αλλά όσα για τα οποία υπήρχε ένα ερωτηματικό για τη συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να χτίζεται όμως πλέον οι ευκαιρίες τελειώνουν. Όποιος μπόρεσε, μπόρεσε. Όλοι οι άλλοι θα αποχωρήσουν ίσως και από τον Ιανουάριο. Και οι αποχωρήσεις μπορεί να είναι πολλές είτε με λήξη δανεισμού είτε με δανεισμό ή με μεταγραφή.

Πάντως για την ιστορία Κορδόν και Μαρτίνεθ τόνιζαν πως ο Ολυμπιακός υπέστη την πρώτη ήττα του στη σεζόν, αφού η προηγούμενη ήταν στα χαρτιά από τον Παναθηναϊκό.

Σκασμένοι με το 2-4 είναι οι Κορδόν και Μαρτίνεθ, όμως θεωρούν πως στην παρούσα φάση χρειάζεται ηρεμία για να βρει η ομάδα τον βηματισμό της και να αναπτυχθεί πλήρως ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού. Οι δύο Ισπανοί δηλώνουν σίγουροι για την επιτυχία του project ενώ ο Κορδόν θα τρέξει άμεσα τα μεταγραφικά ώστε να καλυφθούν τα όποια κενά κριθει πως πρέπει να καλυφθούν.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Σε αυτούς θα δώσει ευκαιρίες ο Μαρτίνεθ μετά το κάζο με ΠΑΟΚ

Ντιέγκο Μαρτίνεθ: Τελικά από Σίλβα έγινε Κορμπεράν;

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα