Ολυμπιακός: Τι σχολιάστηκε στη συνάντηση Μαρινάκη – Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Τι σχολιάστηκε στη συνάντηση Μαρινάκη – Μεντιλίμπαρ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, στο πλαίσιο της αναμέτρησης των ερυθρόλευκων με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ είχαν ένα σύντομο τετ α τετ πριν τον αγώνα των ερυθρόλευκων με τους Αρκάδες.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης

και ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ αποδείχτηκε πως έχουν αναπτύξει πολύ καλή επικοινωνία με τον Μεντιλίμπαρ να σπεύδει να αγκαλιάσει το Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ολυμπιακός: Τι σχολιάστηκε στη συνάντηση Μαρινάκη – Μεντιλίμπαρ

Εντύπωση πάντως προκάλεσαν οι ενδυματολογικές επιλογές του προέδρου και του προπονητή του Ολυμπιακου, οι οποίοι επέλεξαν και οι δύο κοντομάνικα μπλουζάκια.

Απόλυτη ταύτιση και στα… ενδυματολογικά λοιπόν για Μαρινάκη και Μεντιλίμπαρ και αν κρίνουμε από το πλατύ χαμόγελο του Βάσκο προπονητή δεν θα αργήσουμε να έχουμε νέα για το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του νέου προπονητή του Ολυμπιακού με τους ερυθρόλευκους.

Θυμίζουμε πως ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ έχει συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου ενώ έως σήμερα έχει το 4×4 στα τέσσερα παιχνίδια που έχει κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης:

Ηλίας Σπάθας: «Δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Αστέρα – Πεντακάθαρο το πέναλτι του Ποντένσε» (vid)

Ολυμπιακός: Ξεκάθαρη η ΚΕΔ για το πέναλτι που κέρδισε ο Ποντένσε!

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα