Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Χατζής και Άννα γίνονται συνεργάτες

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Γεμάτο ανατροπές είναι τα επόμενα επεισόδια στη σειρά, Παγιδευμένοι, που αναμένεται να καθηλώσουν το κοινό.

Η σειρά έχει δημιουργήσει το δικό της κοινό και ανεβαίνει σταδιακά στην τηλεθέαση παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό που έχει δημιουργηθεί από τα αντίπαλα προγράμματα.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Χατζής και Άννα γίνονται συνεργάτες

Ο Δημήτρης βρίσκεται ξαφνικά αντιμέτωπος με έναν απρόσμενο εφιάλτη, καθώς κατηγορείται για κατάχρηση εξουσίας και διαφθορά. Η Άννα, από την πρώτη στιγμή, βρίσκεται στο

πλευρό του και προσπαθεί να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να τον γλιτώσει από τη φυλακή, όπου καταλήγει.

Τότε η ίδια βρίσκει και έναν απρόσμενο σύμμαχο. Αυτός, σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού μας, δεν είναι άλλος από τον Αλέκο Χατζή. Ο δαιμόνιος άντρας, κάποια στιγμή, αντιλαμβάνεται ότι ο γιος του, ο Ιάσονας, γνωρίζει και πράττει πολύ περισσότερα απ’ όσα λέει και αποφασίζει να παρακολουθήσει στενά τις κινήσεις του.

Έτσι, ο Αλέκος διαπιστώνει ότι ο νεαρός δικηγόρος εμπλέκεται στην υπόθεση του Δημήτρη και έχει κά- νει ύπουλες ενέργειες προκειμένου να φτάσουν ψευδή στοιχεία στα χέρια των Αρχών και να κατηγορηθεί ο εισαγγελέας.

Όταν συνειδητοποιεί τα ψέματα που του έχει πει ο Ιάσονας και τις εγκληματικές του πράξεις, ο Χατζής αποφασίζει να συνεργαστεί για πρώ τη φορά με την Άννα, αλλά και τον Αντ δρέα, προκειμένου να βοηθήσει στην υπόθεση του Μαρκέτου και να αποδοθεί Δικαιοσύνη.

Έτσι, προσεγγίζει τη δικηγόρο και της λέει όσα γνωρίζει. Αρχικά, εκείνη τον αντιμετωπίζει με καχυ- ποψία, ωστόσο μην έχοντας και πολλά όπλα στα χέρια της για να σώσει τον αγαπημένο της αναγκάζεται να τον εμπιστευτεί.

Την ίδια ώρα, όμως, ο Ιάσονας έχει βρει τον τρόπο ώστε να διαγράψει το όνομά του από τα εγκλήματα που έχει διαπράξει και έτσι είναι πολύ δύσκολο να πιαστεί σε οποιαδήποτε παγίδα. Εν τω μεταξύ, η Άννα αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Δημήτρη στη δίκη που ακολουθεί.

Με την απρόσμενη βοήθεια, λοιπόν, που έχει από τον Αλέκο, η δικηγόρος καταφέρνει και βρίσκει τις απαραίτητες αποδείξεις ώστε να αθωωθεί ο σύζυγός της.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις από τη σειρά «Παγιδευμένοι» αλλά και όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

Διαβάστε επίσης:

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Αλέκος ανατρέπει τα πάντα στην υπόθεση του Δημήτρη

Παγιδευμένοι: Οριστικό τέλος από τον ANΤ1 – Τότε έρχεται το φινάλε

Survivor spoiler αποχώρηση 24/4: ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτός είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα