Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Δημήτρης παθαίνει αυτό που έτρεμε

20:56 3/4/2024 - Πηγή: Sportime

Σοκάρουν οι Παγιδευμένοι με τις εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια καθώς η θέση του Δημήτρη θα γίνει πολύ δύσκολη με κίνδυνο για τη δουλειά του αλλά και τον ίδιο.

Η σειρά του ΑΝΤ1 επιστρέφει αυτή τη Δευτέρα για να χτυπήσει ξανά τον ανταγωνισμό στην τηλεθέαση, με νέο συναρπαστικό επεισόδιο στο οποίο θα δούμε την αναζήτηση για τη Δάφνη και όχι μόνο.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Δημήτρης συλλαμβάνεται

Ένας νέος εφιάλτης θα ταλαιπωρήσει τον Δημήτρη πριν αυτός καλά καλά συνέλθει

από το θάνατο του Σταύρου την ώρα που ο Αντώνης Καρέλλης επιστρέφει στην εισαγγελία Πειραιά ενώ φέρνει μαζί του και έναν νέο εισαγγελέα.

Σύντομα οι αρχές έχουν στα χέρια τους έναν ύποπτο για τη δολοφονία του Σταύρου. Ο Δημήτρης, που ήδη κάνει τα πάντα για να βρεθεί ο ένοχος, αναλαμβάνει να τον ανακρίνει και να αποσπάσει την ομολογία του. Τότε όμως θα βρεθεί έκπληκτος όταν ο άντρας του αποκαλύπτει πως στόχος του δεν ήταν ο Σταύρος αλλά ο ίδιος. Μάλιστα του αναφέρει ότι θα εξολοθρεύσει όλη την οικογένειά του και όποιον αγαπά.

Ο Δημήτρης γίνεται έξαλλος και χάνει τον έλεγχο. Αρπάζει τον άντρα και τον απειλεί πως θα τον σκοτώσει. Άννα και Ανδρέας τον ηρεμούν. Την ίδια ώρα ο Χατζής και ο γιος του κάνουν τις κινήσεις εναντίον του.

Την επόμενη ημέρα μετά την κηδεία του Σταύρου, ο Καρέλλης τον καλεί και του κάνει μια σημαντική ανακοίνωση. Του ανακοινώνει εντελώς κυνικά ότι ξεκίνησε έρευνα ενάντιά του για κατάχρηση εξουσίας. Ο Δημήτρης προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του αλλά θα καταλήξει στη φυλακή μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα. Η Άννα αναλαμβάνει την υπεράσπισή του…

Διαβάστε επίσης:

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Η Βαλκανική μαφία πίσω από την δολοφονία

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αντωνία σκοτώνει την Αλκμήνη

Το προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδια: Ο Ρήγας σκοτωνει τον Στράτο

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα