Παναθηναϊκός – Άρης: Έντονες αποδοκιμασίες στο ημίχρονο

Με έντονες αποδοκιμασίες έκλεισε το ημίχρονο στο Παναθηναϊκός – Άρης. Έξαλλοι οι οπαδοί του «τριφυλλιού» με αυτό που βλέπουν.

Για μία ακόμη φορά ο Φατίχ Τερίμ έδειξε πως έχει κολλήματα με την ενδεκάδα που κατέβασε. Οι επιλογές του τον εξέθεσαν, ενώ το αποκορύφωμα ήταν η αδυναμία του να παρουσιάσει ξανά την ομάδα του όπως έπρεπε στα πρώτα λεπτά.

Ο Παναθηναϊκός για άλλο ένα ματς στα πλέι οφ είδε τον αντίπαλό του να σκοράρει πρώτος από νωρίς. Οι «πράσινοι»

με το καλημέρα έπρεπε να γυρίσουν το ματς και έως το τέλος του ημιχρόνου δεν κατάφεραν ούτε να ισοφαρίσουν.

Με το σφύριγμα της λήξης όλο το γήπεδο αποδοκίμαζε έντονα, ενώ τα υβριστικά συνθήματα είχαν ξεκινήσει από νωρίς. Αποδέκτης μέρους αυτών ήταν ο Γιάννης Αλαφούζος. Υπήρχαν αι πανό από τους οργανωμένους κατά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μέχρι να αποχωρήσουν οι παίκτες, η γιούχα ήταν αισθητή. Ωστόσο, αμέσως μετά το κλίμα άλλαξε. Το τμήμα βόλεϊ γυναικών των «πρασίνων» κατέκτησε το πρωτάθλημα απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ ήταν στο 0-2 στη σειρά των τελικών. Το γύρισε με 3-2 και την επομένη έδωσε το παρών στη Λεωφόρο για να αποθεωθεί. Ο κόσμος χειροκρότησε τα κορίτσια του «τριφυλλιού», φώναξε συνθήματα μαζί τους και για λίγο ξέχασε την ποδοσφαιρική απογοήτευση.

Παναθηναϊκός – Άρης: Η αποθέωση στο τμήμα βόλεϊ γυναικών

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα