Κώστας Τσιμίκας: Μεγάλες αλλαγές στη Λίβερπουλ – Θα φύγει;

Το καλοκαίρι της κρίσης θα είναι αυτό στη Λίβερπουλ. Ένας χαμός επικρατεί στα αποδυτήρια και ο Κώστας Τσιμίκας ίσως επηρεαστεί.

Είναι γνωστό πως ο Γιούργκεν Κλοπ θα αποτελέσει παρελθόν. Πρόσφατα κλείδωσε και η κατάσταση διαδοχής του. Ο Άρνε Σλοτ θα είναι ο επόμενος. Η Λίβερπουλ τα βρήκε με τη Φέγενοορντ και απομένουν τα τυπικά.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σλοτ έχει ήδη κάνει κάποιες πρώτες επαφές με τον Μάικλ Έντουαρντς για την επόμενη ημέρα. Οι δυο τους έχουν βάλει κάτω τα δεδομένα

για το πόσα πράγματα θα αλλάξουν. Φυσικά και θα γίνουν νέες συζητήσεις όταν πέσουν οι υπογραφές. Ωστόσο, ο προγραμματισμός έχει ήδη ξεκινήσει.

Είναι πολλές οι φήμες που βγαίνουν αυτές τις μέρες. Τίποτα δεν είναι οριστικό, αλλά τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Ένα εξ αυτών αναφέρει πως θα είναι αρκετές οι αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Κάποιοι λένε πως έξι θα είναι αυτοί που θα φύγουν από τη στιγμή που θα αναλάβει ο Σλοτ.

Ονόματα δεν έχουν βγει προς τα έξω. Ωστόσο, εύλογα υπάρχουν απορίες για το ποιοι είναι πιθανό να φύγουν. Ο Κώστας Τσιμίκας θα είναι ανάμεσα σε αυτούς; Ο Κλοπ τον στήριξε αρκετά, αλλά με τη νέα τάξη πραγμάτων αρκετοί δεν είναι σίγουροι. Ακόμη και μεγάλα ονόματα όπως οι Νούνιες και Σαλάχ.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα