Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτό θα είναι το τέλος του Τόλη

Τεράστιο είναι το ενδιαφέρον στη σειρά Σασμός καθώς στα επόμενα επεισόδια θα έχουμε κάποιες καταλυτικές εξελίξεις για το τέλος της σειράς. Ο Τόλης είναι ένας από τους χαρακτήρες που θα βρίσκονται σε αυτές.

Η σειρά του ALPHA που σαρώνει εδώ και τρία χρόνια στην τηλεθέαση, ετοιμάζεται να ρίξει οριστική αυλαία. Μέχρι τότε όμως θα δούμε αρκετές ανατροπές και αποκαλύψεις.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτό είναι το τέλος του Τόλη

Ο Τόλης είναι ένας από τους αγαπημένους ήρωες της σειράς. Μπορεί να κατέληξε

στη φυλακή για το φόνο του εραστή της γυναίκας του, αλλά κανείς δε θα καταλάβαινε ποτέ ότι αυτός ο χαρούμενος άνθρωπος έχει πειράξει ποτέ κάποιον. Η βοήθεια που έχει δώσει στον Αστέρη τόσο στη φυλακή όσο και εκτός αυτής είναι συγκινητική.

Ο Τόλης αναζητά την ευτυχία και να φτιάξει ξανά τη ζωή του από την αρχή στην Άνω Ποριά. Πράγματι αφού βρήκε σπίτι και δουλειά ερωτεύτηκε παράφορα τη Λεμονιά.

Το τέλος για τον χαρακτήρα αυτό, όπως φαίνεται από τα spoilers, θα είναι θετικό. Ο Τόλης θα καταφέρει να πείσει τη Λεμονιά για τα αισθήματά του μετά από τις περιπέτειες που θα περάσουν. Οι δυο τους θα είναι μαζί και θα τους δούμε να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Διαβάστε επίσης:

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αντώνης λέει στη Σάντρα πως ξέρει το παρελθόν της

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Άγγελος διαδίδει πως χώρισε τη Βάσω

Σασμός: Αυτό θα είναι το τέλος των ζευγαριών

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα