Παναθηναϊκός: Αυτός που έπρεπε όταν η μπάλα έκαιγε

Η πρόκριση θα μπορούσε να έχει έρθει με πολλούς τρόπους. Ωστόσο, στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός δεν άφησε περιθώρια στον Ατρόμητο με τον τρόπο που έπαιξε.

Το πάθημα του πρώτου αγώνα έγινε μάθημα. Φρόντισε να μη δεχτεί ευκαιρίες, δεν άφησε στον αντίπαλο τη δυνατότητα να του βγάλει ούτε κόντρες και εκείνος αργά ή γρήγορα θα έβρισκε τον τρόπο να πάρει σκορ πρόκρισης.

Σε αντίθεση με το πρώτο ματς

ο Παναθηναϊκός αυτή τη φορά ήταν διαβασμένος. Ο Φατίχ Τερίμ είπε πως η ομάδα του έκανε το καλύτερό της παιχνίδι και αυτό ισχύει. Ήξεραν τι να κάνουν οι ποδοσφαιριστές, λειτούργησε το πλάνο υποδειγματικά και η πρόκριση θα μπορούσε να έχει έρθει και νωρίτερα.

Πολύ σημαντική η επάνοδος του Πέρεθ, ο οποίος μετά από καιρό ήταν τόσο καλός. Ο Μπερνάρ είχε επίσης θετική παρουσία, ενώ σταδιακά μπαίνουν στο κλίμα και οι μεταγραφές.

Ακαϊντίν και Ούγκο δεν μπορούν να κριθούν από αυτό το παιχνίδι γιατί δεν είχαν καμία πίεση. Ωστόσο, ο πρώτος έδωσε σημαντικές βοήθειες στα στημένα, ενώ είχε και την ασίστ στο 0-1. Για τον Μπακασέτα, βλέπουμε ό,τι περιμέναμε. Ακόμη και σε μέτριες μέρες του, θα έχει τις στατικές φάσεις, θα εκτελεί και γενικά θα βάζει δύσκολα στις αντίπαλες άμυνες.

Ακολουθεί ο αγώνας με τον Ολυμπιακό και αμέσως μετά αυτός με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Το πρόγραμμα δεν στρώνει και το ζητούμενο φυσικά είναι η ενέργεια κάποιων παικτών. Πρώτος ίσως στη λίστα ο ασταμάτητος Κώτσιρας.

Αποτελέσματα και διαχείριση δεν είναι εύκολος συνδυασμός, αλλά ο Τερίμ θα προσπαθήσει να βρει τη χρυσή τομή. Το ρόστερ έχει μεγαλώσει και σταδιακά γυρνούν και οι τραυματίες. Κάποιοι εξ αυτών είναι και ικανοί να δώσουν έξτρα εν όψει των ντέρμπι ώθηση με πρώτο τον Ιωαννίδη.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα