Παναθηναϊκός: Δεν θα έχει Χουάντσο, θα έχει Ναν στο Βερολίνο ο Αταμάν!

Πολύ άτυχος στάθηκε ο Παναθηναϊκός, που είδε τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να τραυματίζεται σοβαρά στην προπόνηση της Τρίτης.

Ο Ισπανός υπέστη κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του χεριού του και πρέπει να κάνει επέμβαση προκειμένου να διορθωθεί το πρόβλημα και να αρχίσει η αποθεραπεία του.

Έτσι το «τριφύλλι» μένει ξεκρέμαστο στη θέση του και αλλάζει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του, αφού σίγουρα θα πάρει ακόμα ένα παίκτη.

Ο τραυματισμός μάλιστα έρχεται σε μία πολύ

δύσκολη στιγμή και για τον ίδιο τον παίκτη, αφού έψαχνε τα βρει τον εαυτό του.

Η παρουσία του στη Euroleague ήταν μέχρι τώρα άκρως απογοητευτική, αφού δεν είχε δώσει όσα περίμενε τόσο ο Εργκίν Αταμάν και ο ίδιος ο Παναθηναϊκός.

Αυτό έφερε και την αντίδραση του Τούρκου κόουτς, που τον έβγαλε στη σέντρα μετά το ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Παναθηναϊκός: Τι χάνει με την απουσία του Χουάντσο – Τι κερδίζει με την παρουσία του Ναν!

Πλέον ο Παναθηναϊκός πρέπει να μάθει να πορεύεται χωρίς τον Χουάντσο, με τον παίκτη να χάνει τα παιχνίδια για την Euroleague τις αναμετρήσεις απέναντι σε Άλμπα, Ζαλγκίρις Κάουνας, Βίρτους Μπολόνια, Βαλένθια, Παρτίζαν, Εφές, Ρεάλ Μαδρίτης, Βιλερμπάν, Μονακό, Αρμάνι Μιλάνο, Ερυθρό Αστέρα, Μπασκόνια και Βαλένθια.

Χωρίς τον Ισπανό λοιπόν, το «τριφύλλι» χάνει έναν απίστευτα ποιοτικό παίκτη, που αν και δεν είχε δείξει σίγουρα τα όσα μπορεί να κάνει, ξέραμε ότι με ένα ξέσπασμα μπορεί να αλλάξει το ματς.

Έχει εξαιρετικό σουτ και μπορεί να… σκοτώσει κάθε άμυνα με τα τρίποντα του, ενώ και στην άμυνα βοηθούσε όσο μπορούσε, αλλά δεν είχε τη δυνατότητα να καλύψει τα κενά στην περιφερειακή άμυνα.

Φυσικά χάνει και την εμπειρία του, αφού μιλάμε για παίκτη με πολύ υψηλές παραστάσεις και τίτλους με την Εθνική Ισπανίας.

Ωστόσο πολλά από αυτά έρχεται να καλύψει ο Κέντρικ Ναν, ακόμα και αν δεν αγωνίζονται στην ίδια θέση που η σύγκριση θα ήταν καλύτερη.

Ο Αμερικανός αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στην Ευρώπη και τη Euroleague, κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου και μπορεί να προσθέσει τα ηγετικά χαρακτηριστικά του, ενώ αν προσαρμοστεί γρήγορα, θα κάνει πάταγο σε επίθεση και άμυνα.

Η ποιότητα του είναι τεράστια όπως έχει δείξει και με τη φανέλα των Μαϊάμι Χιτ και Λος Άντζελες Λέικερς, αφού μπορεί να δημιουργήσει και για τον εαυτό του και για τους συμπαίκτες του.

Φυσικά θα φτιάξει λίγο και το θέμα της άμυνας στην περιφέρεια, αφού μιλάμε για έναν πολύ καλό αμυντικό.

Το σίγουρο είναι ότι όλα θα τα κρίνει το μέλλον και πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι παίκτη θα πάρει ο Παναθηναϊκός και πόσο καλά θα μπει ο Ναν, για να έχουμε μία καλύτερη εικόνα.

Γιώργος Νικολαΐδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα