Παναθηναϊκός: Η λεπτή ισορροπία με Βαγιαννίδη

15:21 9/3/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Παναθηναϊκός έχει ένα ατόφιο χρυσάφι στα χέρια του. Αυτό όμως είναι σε στασιμότητα. Στην περίπτωση του Γιώργου Βαγιαννίδη η έλευση του Φατίχ Τερίμ δεν έκανε καλό. Ο νεαρός μπακ ψάχνεται κι ακόμα δεν έχει έρθει η ανανέωση συμβολαίου με σκοπό την αύξηση αποδοχών.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Το «άλογο» των πρώτων μηνών έχει αρχίσει να μην κάνει τις ίδιες κούρσες. Από το σημείο του απόλυτου step up, με αρκετές ομάδες να έχουν
εκδηλώσει ενδιαφέρον και

την «ακύρωση» μεταγραφής βασικού μπακ να μην θεωρείται πλέον βασικός στο μυαλό του Φατίχ Τερίμ.

Ίσα ίσα που ο Τούρκος τεχνικός δεν τον… βλέπει για την πρώτη γραμμή. Και το κακό είναι πως δεν είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Όχι πως θα έπαιρνε φανέλα βασικού. Απλώς το ότι μετά υπάρχει διακοπή κάνει την… αποχή ακόμη μεγαλύτερη.

Η αγωνιστική Σε βαθμό που ακόμη δεν έχει γίνει το ανάλογο reward, έχοντας συμβόλαιο μέχρι το 2025 με κανένα 80άρι ετησίως. Μολονότι συζητιέται εδώ και κανένα χρόνο. Τα πλέι οφ ξεκινάνε.

Οι 10 τελικοί (συν εκείνον του Κυπέλλου) έρχονται. Το ταμείο τους θα κρίνει και την επόμενη μέρα του «Βάγια» στον Παναθηναϊκό. ΠΡΟΣΟΧΗ.

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα