Παναθηναϊκός: Ο γρίφος για τον Τερίμ και η απόφαση

Κάποια παιχνίδια πρέπει απλώς να τα πάρεις. Δεν έχει σημασία πώς θα παίξεις. Ο Παναθηναϊκός το έκανε με τον Αστέρα Τρίπολης και προχωρά.

Για πολλούς λόγους ο αγώνας αυτός είχε τις δικές του δυσκολίες. Στράβωσε ακόμη περισσότερο μετά τους δύο τραυματισμούς. Δεν έφταναν στον Φατίχ Τερίμ τα αρκετά προβλήματα, προέκυψαν και άλλα.

Ο ίδιος τόνισε πως δεν θέλει δικαιολογίες. Δείγμα της νοοτροπίας που προσπαθεί να περάσει. Ακόμη και έτσι, όμως, σε κάποιες θέσεις

οι λύσεις στερεύουν την ώρα που το πρόγραμμα δεν ισιώνει.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έβγαλε μία τριάδα ντέρμπι πριν τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά ακολουθεί ανηφόρα. Ατρόμητος εντός για το Κύπελλο, ΠΑΟΚ εκτός, Ατρόμητος εκτός για το Κύπελλο, Ολυμπιακός εντός. Μία τετράδα αγώνων με αυξημένο βαθμό δυσκολίας.

Αποτελεί γρίφο για τον Τερίμ το πώς θα τη βγάλει. Γνωρίζει ούτως ή άλλως πως υπάρχει ήδη μεγάλη καταπόνηση. Επομένως, η διαχείριση για εκείνον δεν θα είναι εύκολη. Θετικό πως κάποιοι τραυματίες επιστρέφουν. Θα μπουν και οι μεταγραφές. Ο Μπακασέτας είναι παίκτης που μπορεί με το καλημέρα να αγωνιστεί. Ακαϊντίν και Ούγκο σταδιακά θα παίξουν. Ο Λημνιός θέλοντας και μη θα πάρει χρόνο έστω και εάν είναι πιο πίσω από τους υπόλοιπους.

Υπάρχει και κάτι ακόμη για τον Τερίμ. Πρέπει να αποφασίσει, εάν βγαίνει να συνεχίσει με την ίδια ένταση σε προπονήσεις και παιχνίδια. Οι τραυματισμοί είναι πολλοί και αυτό δεν το λες συγκυριακό.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα