Παναθηναϊκός: Ο Ιωαννίδης πάντα στη λίστα της Άϊντραχτ

Ο Παναθηναϊκός θα κάνει λίγα και καλά τον Γενάρη. Ο Γιοβάνοβιτς έχει στο μυαλό του το ρόστερ που θα πάει έως και το καλοκαίρι, φυσικά με μεγάλο στόχο την κατάκτηση της Stoiximan Super League. Αυτό που χάθηκε πέρυσι δύο στροφές πριν το τέλος από την ΑΕΚ.

Ο

Παναθηναϊκός αν πάρει το πρωτάθλημα, τότε άπαντες αντιλαμβάνονται πως αλλάζει η στρατηγική για την επόμενη σεζόν.

Ίσως όμως γίνει ακόμα πιο δύσκολη η κατάσταση για παίκτες που είναι στο στόχαστρο άλλων ομάδων και η πίεση γίνει μεγαλύτερη.

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι αυτός φυσικά που είναι στην πρώτη γραμμή. Η σεζόν του είναι μεταγραφής και το ενδιαφέρον ολοένα και αυξάνεται. Στο Βόλο π.χ. οι σκάουτ που παρακολούθησαν το ματς (όχι από το γήπεδο φυσικά μια και δε γινόταν), θα παρατήρησαν τις κινήσεις επιτελικού που έκανε όταν η ομάδα του ήταν στο 0-0.

Μακριά από την περιοχή, κι όμως φαινόταν τόσο άνετος. Τρομερή η βελτίωσή του. Τα νούμερα του εξαιρετικά έως τώρα μια και έχει 26 ματς, 14 γκολ και 3 ασίστ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, η Άϊντραχτ Φρανκφούρτης εξακολουθεί να τον έχει στη λίστα της. Ψηλά. Οι Γερμανοί τσεκάρουν κάθε ίντσα της υπόθεσης. Τον θέλουν. Έχουν βγάλει προς τα έξω πως δίνουν έως και 8 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να μετρήσουν αντιδράσεις.

Αντιλήφθηκαν πως μόνο με 10 plus γίνεται οποιαδήποτε συζήτηση. Το κράτησαν, το μετρούν εσωτερικά αν πρέπει να προχωρήσουν στην κίνηση.

Δεδομένα όμως το report είναι πως τους κάνει και το θέμα παραμένει ζωντανό.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα