Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ απέτυχε

Για έναν λόγο πήρε ο Παναθηναϊκός τον Φατίχ Τερίμ, για να τον οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Απέδειξε πως δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν, παρουσίασε ένα συνονθύλευμα που δεν ήξερε τι ζητούσε στο γήπεδο.

Οι παίκτες έχουν πολύ μεγάλη ευθύνη για αυτό που παρουσίασαν, αλλά πάντα ο προπονητής είναι εκείνος που φταίει πρώτος όλων. Ειδικά όταν έχει κάνει σοβαρά λάθη. Το μεγαλύτερο ήταν η αδυναμία του να προετοιμάσει όπως

έπρεπε τους «πράσινους» γι’ αυτό τον αγώνα. Καλές οι δηλώσεις, καλά τα «είμαστε Παναθηναϊκός», αλλά ο καθρέπτης είναι το γήπεδο. Και εκεί έχασε κατά κράτος τη μάχη από τον Ματίας Αλμέιδα.

Για ένα ακόμη ματς στα πλέι άουτ ο Παναθηναϊκός δέχτηκε γκολ νωρίς και είναι ευθύνη του προπονητή του το πώς μπαίνει το «τριφύλλι» στο ματς. Όπως δική του ευθύνη ήταν και η επιλογή του Λημνιού στην ενδεκάδα. Ο Έλληνας εξτρέμ έχει δείξει πως δεν μπορεί να δώσει πολλά. Ακόμη και στη Λαμία που φάνηκε, τα τελειώματά του ήταν προβληματικά. Και όταν δεν μπορείς να κάνεις το κάτι παραπάνω με κατώτερους αντιπάλους, θα το κάνεις με την ΑΕΚ;

Σε κανένα σημείο του ματς δεν βρήκε λύσεις ούτε επιθετικά ούτε αμυντικά ο Τερίμ και όλα δείχνουν πως το πρωτάθλημα χάνεται. Ακόμη και εάν στο φινάλε το Κύπελλο έρθει, ο Τούρκος θα έχει αποτύχει.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ 

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα