Παναθηναϊκός: Πιο ενεργός από ποτέ ο Γιάννης Αλαφούζος

Ο Παναθηναϊκός δίνει τη δική του μάχη για να περάσει από τη Λαμία και ο Γιάννης Αλαφούζος έστειλε το μήνυμά του με τον αγώνα εν εξελίξει.

Τα τελευταία χρόνια ο mr ΣΚΑΪ είναι ολοένα και πιο ενεργός. Μετά από ένα χρονικό διάστημα που δεν υπήρχε στα «πράσινα» δρώμενα, έχει επανέλθει για τα καλά στο προσκήνιο.

Βάζει πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, κάνει δηλώσεις

και επανέφερε και μία παλιά συνήθειά του. Να σχολιάζει μέσω Twitter για την ομάδα του.

Πέρυσι ο Παναθηναϊκός είχε πάρα πολλά παράπονα από τη διαιτησία στον αγώνα με τη Λαμία. Εκεί υπέστη ρήξη χιαστών ο Τρουιγέ, ενώ είχαν χτυπήσει και άλλοι παίκτες. Οι «πράσινοι» είχαν κατηγορήσει τους γηπεδούχους για αντιαθλητικό παιχνίδι.

Γενικότερα είχε σηκώσει μεγάλη συζήτηση το πώς είχε παίξει η Λαμία σε εκείνον τον αγώνα. Σε τέτοιο βαθμό που η ίδια επιχείρησε μέσω δημόσιας τοποθέτησής της να υπερασπιστεί τους παίκτες της.

Με αρκετό δυναμικό άρχισε και ο αγώνας του Σαββάτου (4/11). Στα πρώτα του λεπτά οι διακοπές ήταν πολλές λόγω μικροτραυματισμών. Έτσι ο πολύ ενεργός πλέον Γιάννης Αλαφούζος έστειλε το δικό του μήνυμα μην έχοντας ξεχάσει τα περσινά.

Το tweet του: «Πέρυσι στην Λαμία είχαμε έξι τραυματίες και οι πέντε κατέληξαν στο νοσοκομείο… καμία κόκκινη κάρτα. Ελπίζω να μην έχουμε πάλι τραυματισμούς…».

Περισυ στην Λαμία είχαμε έξι τραυματίες και οι πέντε κατέληξαν στο νοσοκομείο … καμία κόκκινη κάρτα. Ελπίζω να μην έχουμε πάλι τραυματισμούς ….

— Yiannis Alafouzos (@Yalafouzos) November 4, 2023

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα