Παναθηναϊκός: Προπονητή και στόπερ δεν μπορεί -Ας βρει τουλάχιστον τον «ακατοίκητο» που την έπεσε στον Ιωαννίδη!

Γύρισε χρόνια πίσω ο Παναθηναϊκός με την ήττα από τον Άρη, αλλά κάπου «φρένο». Με τον Ιωαννίδη; Αλήθεια τώρα;

Γιούχα, λαϊκά «δικαστήρια» και ένας Παναθηναϊκός που γύρισε χρόνια πίσω, όταν οι οπαδοί του πηδούσαν τις μάντρες στην Παιανία και τα έβαζαν με όποιον έβρισκαν μπροστά τους.

14 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πάρα πολλά για το «τριφύλλι» και μέχρι έναν

βαθμό οι αποδοκιμασίες είναι δικαιολογημένες. Και προς τον Αλαφούζο και προς τον Φατίχ Τερίμ, αλλά και προς τους παίκτες.

Με ποδόσφαιρο… αλάνας, με ποδοσφαιριστές «κλόουν» και με… όσα φάμε και όσα βάλουμε, δεν πανηγύρισε ποτέ και κανείς. Αλλά και κάπου «φρένο». Ποιος «ακατοίκητος» επιτέθηκε φραστικά στον Φώτη Ιωαννίδη; Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που όπως ο ίδιος απάντησε και επιβεβαιώνεται και από τους «πράσινους» παίζει με ενέσεις. Για έναν ποδοσφαιριστή 24ων χρονών που έχει βάλει 23 γκολ, έχει πάρει παιχνίδια κυριολεκτικά μόνος του και όλοι τους και στην τελική είναι από τους πιο χαμηλόμισθους στον Παναθηναϊκό! Είναι σχεδόν βέβαιο οτι «ντου» στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, θα βρει… απέναντι την πλειοψηφία των φίλων του Παναθηναϊκού.

Αν ο Ιωαννίδης δεν σέβεται τον Παναθηναϊκό, ο Μπακασέτας που παίρνει δύο «χαρτιά» τι ακριβώς έχει κάνει από την ημέρα που ήρθε; Έβγαλε μάτια με την Λαμία; Ο Σπόραρ; Ο Βέρμπιτς; Ο Ακαϊντίν; Ο Βιλένα;

Η διοικηση Αλαφούζου έχει αποτύχει σε πολλούς τομείς. Προπονητής, staff, scouting, μεταγραφές. Τουλάχιστον ας κάνει και κάτι σωστό. Ας βρει τον «ακατοίκητο» που έκραξε τον Ιωαννίδη, να του πληρώσει για μια 10ετία με οψιόν ανανέωσης για άλλο τόσο την Cosmote tv, και να του κόψει το γήπεδο!

Κάπου ώπα όμως! Ο καθένας ας πάρει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί. Και μέχρι εκεί.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα